https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/april/haar-arm-p.jpg
Skønhed

Er du til med eller uden hår – se galleriet her

1. juli 2014
af Malene Fich Weischer/Marie Madsen
Foto: Youtube og screenshot fra Ben Hopper Natural Beauty
Idealet om en nærmest hårløs krop er ved at tage totalt overhånd. Det mener i hvert fald den engelske fotograf Ben Hopper, der har sat sig for at vise verden, at du sagtens kan være feminin og skøn – selvom du har hår på kroppen.

Det har længe været moderne at fjerne hår på kroppen, men efterhånden er trenden ved at tage overhånd. Det mener den engelske fotograf Ben Hopper, som helt tilbage i 2007 satte sig for at udfordre opfattelsen af, at en smuk kvindekrop er ganske hårløs.

Han bad derfor en række modeller, skuespiller, venner og bekendte om at stille op og lade sig fotografere med hår under armene - som en slags bevis på, at kvinder sagtens kan være smukke, selvom de ikke har barberet sig overalt.

Screenshot fra Ben Hoopers hjemmeside

Billederne har han netop offentliggjort, men han er langt fra den eneste, der gør oprør mod det hårløse ideal. For nyligt havde hårfjernings-producenten Veet en video på nettet, som mere en antydede at en kvinde med hår på kroppen ikke var feminin, hvilket udløste så mange vrede kommentarer, at videoen blev fjernet igen.

Fra Veet's reklame: " Don't risk dudeness"

Se her en række af seje kvinde, der heller ikke er bange for at vise kropsbehåringen frem…

Læs også