https://imgix.femina.dk/media/1c0e6c948d54423a8915a7100c40c574.jpg
Skønhed

Endelig åbner Sephora i Danmark

14. maj 2012
af Mette Marie Lei
Det er vist ingen hemmelighed, at vi her på ELLE altid har elsket skønheds-mekkaet Sephora.Én af de vigtigste to do's, når man rejser til for eksempel

Det er vist ingen hemmelighed, at vi her på ELLE altid har elsket skønheds-mekkaet Sephora.
Én af de vigtigste to do's, når man rejser til for eksempel Bacelona eller Paris, er at smukke forbi én af de fantastiske butikker, som bugner med klassiske beauty-varer som Dior-parfumer, Lancôme-mascaraer og YSL-makeup.

Men ikke mindst også for at få fingrene i nogle af Sephoras egne varer, som er lige så dejligt budgetvenlige som de er effektive!
Vi har for eksempel svært ved at huske tiden før Sephoras mirakel-neglelakfjerner, som er en lille, orange plastisk-"dåse", som er fyldt op med skumgummi, som er gennemvædet med neglenakfjerner, og som har et hul i midten.
Så stikker man bloit fingrene ned én ad gangen og drejer rundt - og vupti! Neglen er ren, fin ogklar til en ny farve!

Den 9. maj åbnede den franske skønheds-gigant Sephora sin første butik i Skandinavien - hos ILLUM i København. Den nye Sephora i ILLUM vil blive en af Europas største butikker for Sephora, som også har berømte og meget besøgte butikker i andre af verdens mest spændende storbyer: Paris, Milano, New York, Barcelona, Singapore, Shanghai. Alene Sephora på Champs-Élysées i Paris har ligeså mange besøgende årligtsom Eiffeltårnet.

Åbningen af Sephora i ILLUM bliver en skønheds-revolution i Danmark. Sephora vil skabe en unik shoppingoplevelse i ILLUM med en uovertruffen vifte af nye skønhedsprodukter og -brands, som ikke er set i Danmark tidligere og en høj standard af service - lige fantastisk for både kvinder og mænd.

"Sephora vision for Danmark er at være en skønhedsautoritet og skabe en helt ny shopping oplevelse for såvel danske kvinder som mænd gennem en uovertruffen vifte af brands, produkter og en høj standard af service. Det er vores målsætning at gøre Sephora København til en destination, hvor man altid kan lære de nyeste skønhedtrends og få inspireret og dedikeret rådgivning," siger Olivier Schaeffer, International and Development Managing Director for Sephora.

Læs også