Hårtrends
Skønhed

Disse hårtrends hitter denne sommer!

13. juli 2017
af Malin Gaden. Oversat og redigeret af Charlotte Kobberøe Fink
Skal håret være kort eller langt? Mørkt eller lyst? Vi har spurgt tre frisører om, hvilke hårtrends deres kunder går efter lige nu.

Der er nok mange, der kender følelsen af, at der skal SKE noget med håret, når vejret bliver lunere og solen titter frem.

Måske skal der bare en studsning af spidserne til for at give dig en forårsfrisk følelse, men hvis du hungrer efter ny inspiration, er det værd at læse med her. Vi har nemlig spurgt tre frisører, hvad du skal vælge denne sommer, hvis du vil være med helt fremme på hårmoden!

Hårtrends - Farver

Ifølge de tre frisører Caroline Denise Svendsen, Birgit Flønes og Miriam Andresen er der tre farvetendenser, som går igen hos kunderne:

Varme toner:

En stor del vælger varmere toner til håret, når vi nærmer os sommer, som for eksempel honning, karamel og beige. Folk vælger ofte at få lidt lysere striber rundt om ansigtet for at få et naturligt, sommerligt look, som havde man været meget ude i solen. En del vælger også at lade deres egen hårfarve gro ud, og så få farvet lysere, varme striber i det.

Det hitter stort lige nu at få farvet striberne ved hjælp af balayage-teknikken, hvor striberne males med løs hånd på håret i stedet for at bruge folie eller hætte. På den måde får man mere naturlige overgange mellem striberne, og det kan skabe mere liv i håret, end de skarpfarvede striber, man ellers ville få.

Pastelfarver:

Måske har du lagt mærke til de pastelfarver i form af sart rosa eller lyseblå, som har sneget sig ind i hårmoden de sidste par år, og de hitter stadig denne sommer. Men overvej det nøje, inden du går all in på blåt sommerhår.

Is-blond:

Hvis man ikke er til de varme nuancer, så er den isblonde farve, hvor håret farves helt i en meget kold lys nuance også rigtig hot. Her skal man dog være opmærksom på, at det kan tage flere farvninger at opnå den helt rigtige farve – især hvis man er mørkhåret.

Læs også: Kort hår 2017: Få inspiration til din korthårsfrisure

Hårtrends - Klipninger

Lob:

Den helt store trendfrisure denne sæson er den lange page, også kaldet en lob – som kommer af en long bob, som er en forlængelse af den traditionelle page. Mange kendte sværger også til denne frisure, som klæder rigtig mange.

Lige længder:

Som vi også ser i lob'en, er det in at få klippet håret lige over – også hvis det er langt. Etager, hvor håret klippes i ulige længder, er ikke noget, som særligt mange kunder efterspørger mere.

Læs også