https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/2013-26-skore-skonhedsbehandlinger-p.jpg
Skønhed

De 5 skøreste skønhedsbehandlinger

24. juni 2013
af Redaktionen
Kilder: Thefashionspot.com, Weirdworm.com, Nbcnews.com, Msn.com - Foto: Shutterstock
Tyresæd, snegle og slanger er ikke ligefrem noget man forbinder med velvære. Det er der dog andre der vil påstå at det er. Se 5 af de skøreste skønhedsbehandlinger her.

SÆDELIG HÅRKUR

De forskellige producenter af hårprodukter spytter løbende nyheder ud på hylderne, og der er ikke grænser for, hvilke lovprisninger der pryder emballagen. Hari's, der er en salon i London, har en lettere utraditionel hårkur på prislisten. Den består af sæd fra en tyr, og den tyktflydende væske skulle eftersigende tilføre masser af næring og glans… Efter en hårvask skal de "gyldne dråber" sidde i håret i 45 minutter, og så skulle det livgivende sekret give, ja, nyt liv til håret!

EN TAND OVER TØRSTEN

Kommer du på arbejde mandag morgen og fortæller kollegaerne, at du har badet i øl i weekenden, betyder det som regel, at du har fået så hatten passede på den lokale bar. Men faktisk er deciderede ølbade blevet yderst populære i både Tyskland, Østrig og Tjekkiet. De skulle efter sigende rense huden (?) og få dig helt ned i gear. Vitaminerne i øllen er særligt god mod fedtet hud. Gad vide om spa-gæsterne drikker af badevandet?

EN SNEGL PÅ VEJEN...

Fiskepedicuren er så passé! Skal du være med på beatet, skal du derimod kaste dig over den såkaldte "Snail facial". Slim fra snegle er gennem de seneste år begyndt at dukke op i flere og flere skønhedsprodukter, og den trend har russerne taget til sig. En salon i Krasnoyarsk tilbyder nemlig en behandling, hvor de lader en afrikansk snegl vandre rundt i dit ansigt. Ydrkk! Gevinsten ved den slimede behandling skulle dog være noget for sig. Hud der regenererer, mindskede rynker og mindre synlige ar. Men alligevel - det er da bizart!

SLANGEMASSAGE

Israel er hjemstedet for mange ting. En geopolitisk konfliktaf dimensioner, knap otte millioner mennesker og Jerusalem, en af verdens ældste byer. Men det er også hjemstedet for opfindelsen af konceptet slangemassage. Mod en betaling på knap 4.000 kr. kan du på Ada Barak Spa i det nordlige Israel få seks ikke-giftige slanger til at give dig en omgang massage. Mens de lange dyr suser rundt på din ryg skulle dine spændinger, ifølge ejeren af klinikken, fordufte fra kroppen. Mon ikke de fleste nærmere bliver anspændte af konceptet?

I DIN MORS MAVE

Husker du de fede tider, da du lå i din mors livmoder? Formentlig ikke. Men derfor er der alligevel mange, der åbenbart savner det. Og har du oven i købet søvnproblemer, skal du spidse ører. "The Womb Room" (livmoderrummet, red.) ligger på The Corallium Spa på Gran Canaria, og her kan folk genleve tiden, hvor de blev til. I vandsenge og under en dæmpet belysning i pink og røde farver er der blevet designet en rum, hvor gæsterne bliver lullet ind i en tilstand af total afslapning. Og som en ekstra lille ting er der musik, der består af de lyde, du kunne høre uden for din mors mave.

Læs også