Sangerinden Cher

CHER: Kunstneren Cherilyn Sarkisian har været aktiv siden de tidlige 60’ere, og er kendt for sit karakteristiske ydre.

Skønhed

Cher: "Jeg kommer aldrig til at blive gråhåret"

16. marts 2022
af Malini Gaare Bjørnstad
Foto: NTB
Den 75 år gamle kunstner kommer aldrig til at stoppe med at farve sine ikoniske lokker

Gennem de senere år er stadig flere kvinder og mænd begyndt at omfavne udtrykket ’at ældes med ynde’, hvilket blandt andet betyder at lade smilerynkerne blive, rynkerne i panden eksistere og de grå hår vokse.

Sidste nyt er fra vores veninder i Sex and the City, som allerede i første afsnit af den helt nye serie-sæson And Just Like That stolt viste deres grå lokker frem.

Men på trods af den spæde accept af, hvad der trods alt er helt naturligt, er der stadig mange, som omvendt ikke vil lade naturen gå sin gang.

Cher fra april 2021
75 ÅR: Cher blev født i maj 1946 i Californien. Her fra april 2021.

Den populære kunstner Cherilyn Sarkisian (75), bedre kendt som Cher, fortæller til People, at hun aldrig kommer til at acceptere de små grå hår.

- At lade håret gråne kan fungere godt for nogen piger, men jeg kommer aldrig til at gøre det!

Cher fra efteråret 2021
FORSKELLIGE LOOKS: Cher har gerne kulsort hår den ene dag, og platinblondt hår den næste – men gråt hår? Nej, dét kommer vi aldrig til at se på hende. Dette billede er taget i efteråret 2021.

Hun er kendt for sange som Believe, I Got You Babe og If I Could Turn Back Time og har desuden haft overbevisende optrædener i utallige film – heriblandt Silkwood (1983), Moonstruck (1987) og Burlesque (2010).

Eksotisk blod i årene

Cher har også tryllebundet en hel verden med sit smukke udseende, og det er måske ikke så mærkeligt taget den eksotiske blanding, hun har i blodet i betragtning.

Hun er nemlig datter af den armensk-amerikanske lastbilchauffør John Sarkisian, som Cher mødte første gang som 11-årig, og amerikanske Jackie Jean Crouch, som har aner fra Irland, England, Tyskland.

Forældrene fandt i øvrigt sammen igen 19 år efter bruddet, men blev skilt igen. Han gik bort i 1985 som 58-årig.

Chers skuespillermor, der nu går under navnet Georgia Holt, og som er hele 96 år gammel, hævder desuden at hun har cherokee-blod i årene.

I People-interviewet forklarer Cher også, hvordan hun bevarer den ungdommelige glød.

- Du ved hvad? Du holder aldrig op med at være en lille pige. Og hvis du aldrig holder op med at være en lille pige, så bliver du heller aldrig gammel.

Denne artikel blev oprindeligt publiceret på KK.no.

Læs også