Chanel neglelak
Skønhed

Chanel neglelak: Moderne klassikere alle vil have

9. marts 2015
af Redaktionen
Foto: Chanel
Chanel er verdenskendt for mange ting, og en af dem er deres trendsættende neglelak.

Når du hører navnet 'Chanel' tænker du måske på Coco Chanel, Paris, Karl Lagerfeld, Chanel No 5 og eksklusive tasker. Men tænker du også på neglelak? Chanel er nemlig kendt for en masse ting, og en af dem er deres verdensberømte og trendsættende neglelakker.

Læs også: Q's ultimative negle-guide: Neglelak, pynt og pleje

Hyldet verden over

Chanel neglelak bliver rost til skyerne af skønhedseksperter, bloggere og ganske almindelige forbrugere. Hvorfor? Fordi de rammer plet med farverne hver eneste gang en ny kollektion kommer ud - farver der fænger, behager og imponerer.

Mange af Chanel's neglelakker bliver revet fra hylderne før man selv når at få fingrene i en, og oftest er det Chanel der sætter dagsordenen for hvilke neglelak farver de andre (O.P.I., Essie, Gosh, Sephora m.fl.). Mange af de kendte neglak producenter laver altså en god kopi af en populær Chanel model, til en brøkdel af prisen - perfekt til dig der vil være med på moden, men ikke betale dyre domme for det.

Pris og kvalitet på Chanel neglelak

Der er vidt forskellige meninger om holdbarheden og kvaliteten af Chanel neglelak. Nogle siger de holder i op til en uge, hvor andre direkte siger at man ikke skal tro pris og kvalitet hænger sammen. Så hvorfor skal man købe Chanel neglelak? På grund af farverne, og fordi man forelsker sig i de farver. Men for mange er neglelakkerne også blevet et samleobjekt - og et værdifuldt et af slagsen, da en enkelt neglelak oftest koster fra 185 kr og op.

Selve designet er selvfølgelig også vigtigt, og en Chanel neglelak er udstyret med en god bred pensel der gør det let at påføre lakken, og låget kan du vende om og bruge som et lille "bord", til fingeren der skal have lak på - så smart!

Her kan du købe Chanel neglelak

Prisen på en Chanel neglelak ligger oftest omkring 185 kr, og det er langt fra altid at de nye kollektioner overhovedet kommer til Danmark. Men når de gør så kan du bl.a. købe dem i Matas og stormagasiner som Magasin. Vil du gerne handle dem online kan du kigge forbi Billigparfume.dk. Du kan være heldig at finde tilbud på Chanel neglelak, men du skal nok ikke satse på det, da de tit bliver revet af hylderne.

Køb Chanel negelakker her

Chanel Vernis Coromandel 473
Køb den her Chanel Vernis Particuliere 505
Køb den her Chanel Vernis Black Satin 129
Køb den her

Her kan du købe andre populære neglelakker

Denne artikel indeholder affiliate-links

Læs også