https://imgix.femina.dk/media/article/xxx.jpg
Skønhed

5 tips til brille-makeup

3. oktober 2016
af Vivvi Alström
Foto: Panthermedia, Oversættelse: Marianne Arnvig, Redigeret af: Sebrina Hendrich
Leg bevist med makeuppens farver og skygger for at opnå et flot og intenst look til dine briller. Makeupartisten Aurea Florio giver dig her tips til, hvordan du gør.

Løft og fylde til vipperne

Mascara
Vælg en vandfast mascara, der ikke smitter af på indersiden af glassene. En velegnet intens mascara er denne fra Max Factor, da den nærmest løfter vipperne. Bonus er, at de også kommer til at se tættere og mere fyldige ud. Voluptuous False Lash Effect Mascara 149 kr. Max Factor. Køb den her!

Husk brynene

Eyebrow kit
Mange briller dækker lidt af brynene. Men brynene har stor betydning for harmonien i ansigtet. Så marker brynenes form og farve, giv dem noget fylde og sørg for ikke at overplukke dem. Perfect Brow Kit Brown Duo Cream 129 kr. IsaDora. Køb det her! Læs også: Makeuppen der slanker dit ansigt

Farve på læberne

Læbestift
Uanset om dit brillestel er markant eller diskret, så giver det balance i ansigtet at få farve på læberne. Brigitte Audacious Lipstick, 225 kr. NARS. Køb den her!

Foundation der ikke smitter af

Foundation

Max Factors nye longlasting foundation dækker godt uden at være tung. En bonus er, at den ikke smitter af på hverken tøj eller brillestel! Lasting Performance, 129 kr. Max Factor. Køb den her!

Intense øjne

Eyeliner
Brug en eyeliner på den våde kant rundt om øjet. Det giver dybde og får vipperne til at syne tættere. Waterliner Eye Pencil i farven Push, 145 kr. Urban Decay. Køb den her! Læs også: Fire makeuptricks der giver store øjne

Læs også