https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/januar/2013-5-skonhedsprodukter-p.jpg
Skønhed

5 skøre skønhedsprodukter

31. januar 2013
af Q.dk
Vi bruger meget tid på forskønnelse og ligger rigtig mange penge på lige netop det område. Og der findes den dag i dag massevis af besynderlige og, ikke mindst morsomme, skønhedsprodukter på markedet. Læs her om fem af de særeste

Siden menneskehedens tidligste dage har vi mennesker søgt at forskønne vores fysisk. Lige fra de græske og egyptiske kvinder, der smurte huden ind i en blanding af bivoks og olivenolie til de livsfarlige korsetter, som kvinder i 1800-tallet brugte til at reducere deres taljemål til et minimum. Til trods for at vi lever i en oplyst tidsalder, findes der den dag i dag massevis af besynderlige og, ikke mindst morsomme, skønhedsprodukter på markedet. Læs her om fem af de særeste.

Mange kvinder tænder på pigesex - læs mere her

Happy smile trainer

Hvem drømmer ikke om at få det perfekte smil! Sådan ét der bare siger: "her er jeg", og som åbner dørene alle steder. Sådan et smil kan du heldigvis få - og det kræver hverken mange penge eller kirurgi. Nej, alt du behøver, er den fantastiske 'Happy Smile Trainer'. En simpel øvelse fem minutter dagligt træner din mund og dine kæbemuskler i sådan en grad, at selv det tristeste smil bliver transformeret til et rigtigt vindersmil. Og det bedste er næsten, at den kun koster USD 53

Face Slimmer Exercise mouthpiece

Som bekendt er noget af det mest attraktive, man kan forestille sig, at have markerede kindben og en skarp kæbelinje. Det signalerer ungdom, og er et udpræget ideal blandt modens verden. Dette ideal kan dog være en udfordring for mere rundhovede mennesker, men det problem er der gudskelov en løsning på. 'Face Slimmer Exercise mouthpiece' løser hele to udfordringer på én gang; tykke hoveder og slap hud. Alt man skal gøre er at tage træneren i munden tre minutter dagligt, og så er man godt på vej mod sit nye og ansigtsslanke liv. Træneren er tillige formet, så den ligner Angelina Jolies mund, og det må siges at være endnu et plus i bogen.

Intimbabering til kvinder - få guiden til den perfekte glatbarbering

Bagel Head - få et doughnutformet pandeappendiks

Forleden bragte National Geographic-programmet 'Taboo' et indslag om et af Japans nyeste - og ganske forunderlige - skønhedstrends; Bagel heads. I al' sin enkle skønhed går trenden ud på, at man får indsprøjtet lidt saltvand ind i panden, hvorefter det hævede område presses sammen, så det ender med at have samme form som en bagel! Trenden er udbredt blandt japanske 'kropsmodifikationister', hvilket er mennesker, der ændrer drastisk på deres udseende, for at ligne noget bestemt - altså for eksempel en bagel!
Du kan se Bagel Head indslaget fra Taboo på National Geographic her.

Clean and Dry - lysner de ædlere dele

For noget tid siden bragte det kontroversielle skønhedsprodukt 'Clean and Dry' sindene i kog i Indien, da det kom på butikshylderne. Produktet lover, at det på kort tid kan gøre de nedre regioner lysere, og kampagnen, der også tæller en TV-reklame, satte fokus på den bekymrende trend, hvor indere med mørk glød forsøger at lysne deres hud for at se mere "attraktive" ud. Den triste historie bag produktet er, at mørkglødede indere i stigende grad oplever fordomme, og at lyshudede indere bliver idealiserede i både film og i medierne. Produktet er selvsagt ikke at finde i danske butikker, men en variant af produktet er netop nu på gaden i Thailand, hvilket atter har fået debatten til at blusse op.
Se indslag i indisk nyhedsudsendelse hvori en reklame for produktet bliver vist her.

Vulva -Scent Parfume

Det er ikke kun udenfor det europæiske kontinent, at man kan finde førsteklasses besynderligheder indenfor skønhedens verden. Også Tyskland kan levere en vaskeægte øjenåbner. 'Vulva Original' er en parfume, der angiveligt skulle dufte som en vagina! Formålet bag er, ifølge producenten selv, at skabe "seksuel tiltrækning og lyst på en meget naturlig måde". Så når man har Vulva på, bliver man altså automatisk mere erotisk attraktiv overfor det modsatte køn, fordi man simpelthen i bogstaveligste forstand emmer af sex, og det er som bekendt noget, de fleste ikke ville takke nej til.
Oplev Vulvas samlede produkter her.

Stort galleri: Korthårsfrisurer - guide for 2013

Læs også