Skønhedstrends
Skønhed

5 lidt skøre skønhedstrends, der hitter lige nu

17. maj 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
Var det noget med en tatovering i øret, eller hår der konstant ser vådt ud? Vi ser nærmere på anderledes (og en anelse skøre) skønhedstrends,der hitter lige nu.

Vi kan ikke helt beslutte, om disse skønhedstrends, der hitter på Instagram lige nu, er mere specielle, end de er kønne. Se billederne herunder og vurdér selv.

Skønhedstrend #1: Vådt hår

Vi kender alle sammen til vådt hår, men nu er det altså blevet en ting at style håret, så det konstant ser vådt ud! Vi er dog ikke helt overbeviste om, at vi kommer til at gå rundt konstant bade-hår.

Læs også: 5 skøre skønhedsprodukter

Skønhedstrend #2: Lollipop-lips

Glem alt om lipliner, der holder læbestiften på plads – med denne læbetrend er det nemlig meningen, at læbestiften skal være udtværet og smudgy - som havde du lige suttet på en slikkepind (!). Vi tænker dog, at det er en trend, man hurtigt kan gå galt i byen med, hvis man ikke liiiiige befinder sig på en catwalk.

Skønhedstrend #3: Blomster-eyeliner

Blomster er på mode andre steder end på tøjet! På Instagram kan du under #floraleyeliner eller #floraleyes finde masser af inspiration til eyeliner, der er fyldt med blomster - lige til at få dig i forårsstemning! Eller noget.

Læs også: Frisurer 2017: Her er hårmoden for det nye år

Skønhedstrend #4: Øre-tatoveringer

Denne trend må gøre ret nas - men ikke desto mindre er det blevet ret så udbredt også at blive tattoveret i og på ørerne!

Skønhedstrends #5: Glitter-roots

Tænk nytårsaften – hver dag! Denne trend minder os om barndom, men mon ikke, der hurtigt kan gå glitter inflation i alt, der er i nærheden af denne hår-trend, hvor ens hårrødder skal udsmykkes med glimmer.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også