https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1332-skonheds-trends-prim.jpg
Skønhed

4 skønhedstrends til efteråret 2013

9. august 2013
af Marlene Kronborg
CC Creams bliver en af efterårets helt store skønhedstendenser. Negle med fuld knald på, og farver som bordeaux og metallic bliver også det helt store hit dette efterår

CC Cream

CC Creams (Complexion Correction eller Colour Correcting) er super hotte netop nu. De er en videreudvikling af de populære BB Creams. Multifunktionelle ansigtscremer, der plejer, beskytter og farvekoordinere. Forskellen på BB og CC er en mere naturlig dækkeevne, som er mere transparent og farvekorrigerende. Perfekt til os, der ønsker alt samlet i ét produkt

Bordeaux

Vinrød, blodrød, okseblod kært barn har mange navne, men ét er sikkert det er denne farvenuance, der går igen på efterårets catwalks og efterårslooks på både læber og negle.

Negle

Også denne sæson er der fuld fokus på neglene. Og især speciel effects har fået en helt særlig plads. Perler, pudder, klistermærker og fjer – ja, you name it, kommer til at pryde vores negle.

Metallic

Du vil finde masser af shine, glimmer, perlemor, glitter og metallic farvenuancer i næsten alle slags skønhedsprodukter her til efteråret. Det gælder både negle, øjenskygger, eyeliner, mascara og hårprodukter. So let it shine!

Se alle efterårets modetrends

Cocoon >>

Tern>>

Renæssance>>

Pels>>

Grunge>>

Læs også