https://imgix.femina.dk/media/article/1739-skoenhed-prim.jpg
Skønhed

10 nemme løsninger på dine skønhedsudfordringer

12. oktober 2017
af Marie Brodersen
Foto: Kamilla Bryndum
Vi har masser af udfordringer i dagligdagen, og skønhed behøver ikke at være en af dem. Feminas skønhedsekspert Marie Brodersen viser dig, hvordan du med disse 10 produkter får et effektivt quick fix til dine skønhedsudfordringer.

10 NEMME LØSNINGER PÅ DINE SKØNHEDSUDFORDRINGER

PROBLEM: Min hovedbund er irriteret og klør.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-1.jpg
QUICK FIX: Woman Shampoo fra Derma, 50 kr. Opbygning af stylingprodukter kan være årsag til hovedbundsirritation, men denne kan også skyldes intolerans over for f.eks. parfumestoffer. Skift til en mild og parfumefri variant, som du trygt kan bruge dagligt.

PROBLEM: Min hud føles tør og stram i løbet af dagen.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-2.jpg
QUICK FIX: Vital Unifier fra Nuori, 285 kr. Navnet er lidt kryptisk, men denne spray er en kombination af toner, essens og ansigtsmist og kan bruges til at genfugte og balancere huden efter rens. Den er også perfekt som opfriskende mist i løbet af dagen.

PROBLEM: Jeg har fået en bums!

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-3.jpg
QUICK FIX: Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment fra Kiehl’s, 220 kr. Denne lokalbehandling virker rensende og desinficerende på urenheder og hjælper med at mindske rødme og irritation. Dup lidt produkt på flere gange dagligt, og din bums vil hurtigt være på retur.

PROBLEM: Min hud fedter i løbet af dagen.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-4.jpg
QUICK FIX: GloBlotting Papers fra GloMinerals, 95 kr. Olieabsorberende papirer fjerner effektivt fedt i T-zonen og efterlader huden mat, uden at den ser pudret ud. Papirerne ødelægger ikke din makeup, og du kan sagtens supplere med ekstra makeup efterfølgende. LÆS OGSÅ: Disse 10 skønhedsprodukter er alt, du behøver

PROBLEM: Jeg har ikke tid til at farve min udvoksning.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-5.jpg
QUICK FIX: Hair Touch Up Root Concealer, L’Oréal Professionnel, 109 kr. Vælg den nuance, der passer til dit hår, og spray det farvede pudder direkte på udvoksningen. Der er til 10-15 behandlinger i en dåse, og farven holder indtil næste hårvask.

PROBLEM: Mit hår er trist og glansløst.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-6.jpg
QUICK FIX: Shine Brush fra HH Simonsen, 199 kr. Børsten her indeholder korte vildsvinehår, der hjælper med at fordele de naturlige olier fra hovedbunden ud i hårets længder, så håret bliver smukt og virkelig glansfuldt. Nylonstiveren sikrer desuden en let og meget skånsom udredning.

PROBLEM: Jeg døjer med mørke rande under øjnene.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-7.jpg
QUICK FIX: Concealer Trio fra Sandstone, 229 kr. Concealer er det bedste her og nu-våben mod mørke rande, uanset om tilstanden er permanent eller skyldes manglende søvn eller dehydrering. Med denne trio kan du mixe en farve, der passer præcis til din hudtone.

PROBLEM: Min hud ser trist og grå ud.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-8.jpg
QUICK FIX: Liquid Light fra Helena Rubinstein, 360 kr. Fugt er essentielt for en frisk hudtone, men mangler der også søvn på kontoen, kan det være svært at finde det friske ansigt frem. Prøv alligevel med en primer med perlemor, det giver huden et smukt, diskret skin. LÆS OGSÅ: 5 klassiske makeupfejl som makeupartisten altid lægger mærke til

PROBLEM: Jeg orker ikke at rense min hud om aftenen.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-9.jpg
QUICK FIX: Micellar Cleansing Wipes fra Nivea, 50 kr. Disse renseservietter er klar til brug og klarer alle former for makeup – også mascara. Og så behøver du ikke engang at vaske efter med vand. Nemmere bliver det ikke at fjerne makeup!

PROBLEM: Min øjenmakeup kan ikke holde en hel dag.

https://imgix.femina.dk/1739-skoenhed-10.jpg
QUICK FIX: Eyeshadow Primer fra IDUN Minerals, 159 kr. Fedter din øjenmakeup rundt på øjenlåget, allerede få timer efter at du har påført den, så har du brug for en øjenskyggeprimer. Den skaber en holdbar base for din øjenmakeup ved at absorbere sved fra øjenlågene.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også