kropsform
Stil

Sådan vælger du den rigtige sommertop

17. maj 2018
af Birgit Axelsen
Foto: Jacob Kirk
Når temperaturen endelig sniger sig opad, og vi kan hoppe i lettere tøj, er sommertoppen nok det første, vi finder frem. Perfekt til både nederdele, bukser og med en cardigan over. Vi guider dig til at finde det rigtige snit til din kropstype.
https://imgix.femina.dk/05_sommertoppe-aeble.jpg

1. Top med volumen

Bløde, tunge materialer, der falder flot, snit, der er skåret på skrå, og design med volumen er de toppe, der klæder dig bedst. Så kan du lege med mønstre og striber alt efter humør og anledning.

https://imgix.femina.dk/05_sommertoppe-paere.jpg

2. Fokus på skuldrene

Du har smallere skuldre end hofter, så når du flytter fokus til skuldrene og gør dem bredere med effekter som broderier, flæser og vide ærmer, bliver din figur mere harmonisk. Fremhæv taljen, og skab timeglasfigur med et bælte.

LÆS OGSÅ: Nederdelen: Sådan finder du det rigtige snit til din figur

https://imgix.femina.dk/05_sommertoppe-stolpe.jpg

3. Kig til skuldrene

Er du stolpe, er din figur ”lige op og ned”, men du kan skabe kurver ved at kombinere en bluse, der har volumen og kig til bare skuldre, med et par mere tætsiddende bukser eller nederdel i A-snit.

https://imgix.femina.dk/05_sommertoppe-timeglas.jpg

4. Slå om-blusen et hit

Hvis du markerer din talje, kommer din flotte timeglas-figur altid i fokus. Derfor er slå om-blusen et scoop til din figur. Hvis du vælger bluser med vidde, er det flot at markere taljen med bindebånd eller bælte.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også