Vælg den rigtige nederdel efter din kropstype
Stil

Sådan vælger du den rigtige nederdel til din kropsfacon

17. november 2017
af Christina Forsberg
foto: Shutterstock og PR
En skøn og velsiddende nederdel er et must i garderoben. Det handler blot om at vælge den model, der understreger netop din kropsfacon på flotteste vis.

Vælg den rigtige nederdel til din kropsfacon:

1. Stolpeform: Markér taljen

Til dig med stolpefrom er det smukt at skabe kurver ved f.eks. at klæde dig i nederdele, der har vidde eller svaj. Markér også gerne taljen - det giver mere form på silhuetten.

https://imgix.femina.dk/stolpe_qdk.jpg

Blomstret nederdel fra Zizzi til 399,95 kr. Fås i str. 42/44-54/56. Asymmetrisk nederdel med flæser fra Violeta by Mango til 449 kr. Fås i str. S-XXL. Vinrød nederdel med flæsedetalje fra Lost Ink Plus til 297 kr. Fås i str. 44-54.

2. Timeglas-form: Fremhæv formerne

Har du den kurvede og feminine timeglaskropsform, er det bare med at holde dig til de tætsiddende pencilskirts, som fremhæver dine smukke former. Undgå løse nederdele, der gemmer dine kurver væk. Vis dem frem!

https://imgix.femina.dk/timeglas_qdk.jpg

Pepitaternet nederdel fra Persona by Marina Rinaldi til 1.045 kr. Fås i str. S-XXL. Sort nederdel fra Zizzi til 199,95 kr. Fås i str. 46/48-54/56. Lang kropssnær nederdel fra Dagmar til 2.295 kr. Fås i str. M-XL.

3. Pæreform: Skab balance

For at skabe balance mellem din smalle overkrop og brede hofter kan du gå efter en nederdel i A-Facon, da den både fremhæver det smalleste sted på din talje og leder opmærksomheden opad. Undgå pencilnederdele med skrå udskæringer. Også de plisserde nederdele er som skabt for dig med pæreform. Plisseringernes linjer giver længde.

https://imgix.femina.dk/paere_qdk_0.jpg

Plisseret nederdel fra Anna Field Curvy til 299 kr. Fås i str. 46-54. Vinrød, vid nederdel fra Anna Field Curvy til 209 kr. Fås i str. 46-48. Tung, vid nederdel med guldtryk fra Noa Noa til 799 kr. Fås i str. 32-44.

4: Æbleform: Vis benene frem

Som æbleformet kan du stolt vise dine lækre ben frem. Vælg derfor en nederdel, der trækker opmærksomheden ned mod benene i stedet for maven.

https://imgix.femina.dk/aeble_qdk_0.jpg

Sort nederdel fra H&M til 199 kr. Fås i str. 44-56. Laksefarvet nederdel fra My Little Curvy Love til 1.299 kr. Fås i str. 38/40-54. Kort, ternet nederdel med lynlås til 449 kr. Fra Violeta by Mango. Fås i str. S-XXL.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også