https://imgix.femina.dk/media/article/primaer_final_qdk.jpg
Stil

Plus size-modellen Hunter McGrady lancerer badetøjslinje: ”Bare fordi jeg har en større krop, skal jeg ikke dækkes til”

30. juli 2018
af Christina Forsberg
foto: Playful Promises og Instagram
Topmodellen var træt af ikke at kunne finde sexet badetøj og har derfor designet en linje sammen med Playful Promises – som er både flot og budgetvenlig.

Hun kan bare et eller andet med badetøj, den 25-årige amerikanske plus size-model Hunter McGrady. I 2017 prydede hun Sports Illustrated Swimsuit Edition som den mest kurvede model nogensinde, men da fotoopgaven var slut, syntes McGrady, hun gik forgæves efter badetøj i sin egen størrelse – og hvad gør en kreativ kvinde så? Hun designer selv en kollektion af sexet og velsiddende badetøj, som også kan passes af større størrelser.

Sammen med det engelske badetøjs- og lingeribrand Playful Promises har hun skabt en kollektion bestående af ti forskellige styles – og de kan fås online her.

Til Glamour.com fortæller McGrady, at det aldrig er lykkedes hende at gå ind i en butik og elske hele udvalget.

- Der er som regel kun badedragter at vælge, hvis jeg ønsker f.eks. udskæring og 'cut out', og jeg synes, det er en misforståelse, at bare fordi man har en større og mere kurvet krop, skal man dækkes til. Jeg vil gerne være sexet og gå ud og have det samme på som mine veninder, der er en størrelse 32, 36 eller 38.

Kollektionen fås i størrelse 42-50, og selv beskriver McGrady den således:

- Der er noget for enhver type. Til den meget feminine og delikate, til hende den sexede og stærke og til hende, der er på ferie, og som bare gerne vil se smart ud ved poolen.

Døm selv, du kan se lidt af udvalget her - selvfølgelig smukt præsenteret af Hunter McGrady selv:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også