https://imgix.femina.dk/media/cd8637b966e24ad39d5ef5319e281afd.jpg
Stil

Plads til pjank

23. februar 2009
af Kirsten Holst og Birgit Axelsen
Foto: Sus Bojesen Rosenqvist
Mie bruger uniform på jobbet som SOSUhjælper i Rødvore Kommune, men i fritiden går Mie mest i cowboybukser og afslappet tøj.Feminas skønhedspanel forvandler Mie til en ny kvinde.


Mie Petersen

  • Bor i Rødvore
  • Er 38 år
  • Mor til to piger på 5 og 12 år
  • 159 cm høj
  • Vejer 56 kr
  • Bruger str. 38 i tøj
  • Arbejder som SOSUhjælper i Rødovre Kommune


Mie Petersen efter


Efter-billede

FRISKT FINGERHÅR
Mies frisure skal være kortere og friskere, og balancen skal flyttes til mere fylde på toppen og en slank linje omkring ansigtet, hvor der skal tages en del af længden, beslutter Jette fra Koko Coiffure.
Jette klipper nakken af i en lige linje og klipper masser af etager i nakke og sider, samtidig med at pandehåret får et løft.
Jette foreslår, at Mie lader pandehåret vokse, så der kan komme fyldigere sammenhæng med resten af frisuren. Jette vælger en helfarvning i en lækker mørk brun, der vil give håret et flot spil, fordi de grå hår tager mindre mod farven end resten af håret. Håret fønes fyldigt over en rundbørste, og som ekstra støtte til volumen og kontrol sprayes med "sukkerspray", Ariella Mist, i det håndklædetørre hår. Resten af dagen kan håret bare redes igennem med fingrene og evt. friskes op med en støttende spray.

Mie Petersen og makeupartist Anette fra Estée LauderMAKEUP
Mies hudtype er normal med tendens til let tørhed, og huden trænger til mere fugt og regelmæssig pleje. Mie har passet sin hud med afrensning, peeling og dagcreme, men makeup har været begrænset til mascara og lidt på læberne.
Anette fra Estée Lauder dupper foundation på hele ansigtet, en let og plejende lotion, der føles lækker på huden. Mie bør vælge en ganske lys og næsten porcelænsagtig nuance, så den matcher hendes egen hudtone godt.
Der duppes også med concealer omkring øjnenes mørkere partier, og alt tones godt sammen, hvorefter huden børstes over med transparent pudder.
Øjenmakeuppen består af highlighter i sart pastelrosa, der lægges på hele øjenlåget og op mod brynene, og midt på låget en mørkere aubergine-rosa, der tones godt sammen med den mørke aubergine i globelinjen.
Farvespillet fremhæver Mies blå øjne meget flot, og en fin streg med eyeliner på yderste del af øjenlåget sammen med mascara gør looket fuldendt. Brynene får lidt farve som ekstra spil til Mies nye look, og der børstes blusher på kinderne. Læberne får herlig farve med matchende læbestift. På side 149 kan du se priserne på de produkter, vi brugte.

SKIND OG KORTE ÆRMER

Mie Petersen efter


Jakken, du også kan bruge indendørs, er fra Eda Mae til 1.299 kr., og silkekjolen fra Stills koster 1.199 kr. Det lange tørklæde fra Stylebutler er i kashmir til 1.199 kr. Strømperne i kashmir/ uld er fra Melograno til 499 kr., skoene fra Lise Lindvig til 999 kr., og den smukke ring i røgkvarts er fra Mitos til 1.800 kr.

50'ER-FRAKKE

Mie Petersen efter


Den stribede frakke er fra Noa Noa til 1.249 kr., og den beige melerede strikkjole er fra Et Vous til 1.295 kr. De sorte angoraleggings er fra Izaak til 599 kr. og sølvskoene fra Lise Lindvig til 799 kr. Den sorte laktaske koster 1.999 kr. fra Kind.

Læs også