Katie Holmes
Mode

Denne trend minder os om barndom, og we're here for it

16. februar 2024
Af Marie Emilie Hofman
Foto: Sonia Moskowitz Gordon/Zuma/Ritzau Scanpix
Den amerikanske skuespiller Katie Holmes fornyer en allerede etableret trend til New York Fashion Week 2024.

Er det noget Katie Holmes forstår, så er det at inspirere til at gå kontra i sit stiludtryk.

Skuespilleren mikser guld og sølv, og så ved hun præcis, hvordan man sammensætter et outfit, så det på én gang er både stilet og bryder med konventioner.

Og vi er øjensynligt slet, slet ikke færdige med at lade os inspirere af 'Dawson's Creek'-stjernen.

Til New York Fashion Week 2024, blev Katie Holmes nemlig spottet med en ny version af en ellers allerede etableret trend.

Her taler vi den velkendte sokker i sandaler-trend, der nu i adskillige sæsoner er blevet hyldet. Og efterhånden i en sådan grad, at det næppe kan overrraske længere. Indtil nu altså.

https://imgix.femina.dk/2024-02-16/20240211-135940-2-4159x6331ma.jpg
Foto: Sonia Moskowitz Gordon/Zuma/Ritzau Scanpix

For med Katie Holmes ved roret fik trenden et nyt farverig tvist. Her var hun nemlig hoppet i fuchsiafarvede nylonstrømper under sine spinkle sorte stropsandaler. Og skabte dermed en humoristisk og opsigtvækkende kant, der tittede frem under de brede bukseben.

Det farverige fodtøj gav samtidig modspil til Holmes' cool hverdagslook af 'denim on denim', der var sat sammen af baggy jeans og en denimskjorte i en anelse lysere vask, der endnu engang viste, at skuespilleren altså også forstår at mikse både proportioner og farver i stilbevidst grad.

Der er med andre ord masser af inspiration at hente til både hverdagslooket og til at style sandaler, så man allerede i de køligere forårsmåneder har mulighed for at hoppe i dem.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også