Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stil

Makeover: Hvordan kombinerer jeg mine mange looks, så min stil bliver sammenhængende?

7. januar 2020
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Nellie Møberg og Heidi Maxmiling Hår: Vicki Zoe/ Zoe Hair Makeup: Vicky/Glo Skin Beauty.
Lill-Marlen Elnegaard er en kreativ kvinde på 44 år med en meget varieret og blandet tøjstil. Hun kan både lide det klassiske, rå og feminine, men har et stort ønske om at finde en sammenhængende stil.

LILL-MARLEN FIK EN MAKEOVER MED FEMINA

UDFORDRING: ”Kigger man i mit skab, vil man tænke, her boede flere typer kvinder. Jeg vil gerne kunne kombinere disse stilarter bedre, spare på miljøet og genanvende. Men hvordan?”

LØSNING: ”Du behøver ikke holde dig til én stil, nyd, at du kan skifte efter humør, men undgå hele sæt i den samme stil – dyrk kontrasterne.”
https://imgix.femina.dk/makeover-3_68.jpg
Lill-Marlen før Hvem: Lill-Marlen Elnegaard, 44 år, Frederiksberg Tøjstørrelse/højde/vægt: 36-38/173/60 Stil: Luksusboheme med en snert af Chanel og country ... Børn: Tiffany på fire, Havanna på 1,5 og Trille Melina, min bonusdatter på 13 Fritid: Familiehygge, en god oplevelsestur og hjemmehygge med bøger Uddannelse og job: Butiksuddannet inden for foto og nu autodidakt kunstmaler

Stylistens bedste tip

1. Skift stil efter humør, og hvis du samtidig køber tøj, der nemt kan ændre look og stil afhængig af stylingen, så kan du virkelig spare på dine køb. For eksempel kan alt det, du har på i dag, mikses på kryds og tværs. Prøv at undgå samme stil fra top til tå, men bland stilarter, og kombinér på kryds og tværs, så får du meget hurtigere dit eget personlige udtryk. 2. Skab kontraster i din stil – gå efter nøglekøb som for eksempel skindnederdelen, og style med forskellige overdele fra en T-shirt til en blondebluse eller denimskjorte, og understreg looket med sko/støvler/sneakers/stiletter. 3. Prøv at style dine kjoler kontrastfyldt med forskellige bluser, strik og blazerjakker. Brug dine kjoler med rullekrave eller langærmede T-shirts under, med en klassisk blazer over, eller få et nederdel-look med en chunky strik til et meget afslappet look.
https://imgix.femina.dk/makeover_1.jpg
Glimmerbluse fra Day Birger et Mikkelsen, 1.200 kr. Øreringe fra H&M, 49,95 kr. Jeans fra 2ND Day, 800 kr. LÆS OGSÅ: Makeover: Min udfordring er arme og mave

Makeupartistens bedste tip

Trin 1. Foundation med plejende ingredienser giver ansigtet flot teint suppleret af bronzefarvet blush på kindben, pande og hage, der spiller godt med Lill-Marlens egen mørke hudtone. Trin 2. Med vippe-extensions kan øjenmakeuppen holdes afdæmpet, men alligevel effektfuld, så Vicki Zoe anvender mørk grafitsort eyeliner langs øverste vippekant. En moccabrun øjenskygge lægges i globelinjen og tones meget ud, inden en grå eyeliner tegnes ind til midt under øjet i smudgy stil. Lad mascara markere de nederste vipper. Trin 3. Dup let med rosa cremeblush lige på kindbenet for at understrege det friske look med æblekinder, og lysn under øjnene med concealer. Trin 4. Brynene rettes let til og friskes op med dyb mørkbrun farve, inden læberne får let cremet hindbærfarve og samler makeuppen.
https://imgix.femina.dk/makeover-2_68.jpg
Kjole fra Munthe, 2.999 kr. Øreringe fra Jane Kønig, 1.000 kr. Taske fra InWear, 599 kr. Støvler fra Billi Bi, 1.999 kr. LÆS OGSÅ: Makeover: Jeg vil gerne se højere ud

Frisørens bedste tip

Håret får en oliebaseret toningsfarve i dyb brun, der giver flot glans og spil. Vicki overtaler Lill-Marlen til at få klippet de tørre spidser af længderne og markerer den nye sundhed med en helt lige kant. Lette etager og forskydninger giver flot bevægelse, og frem mod ansigtet klippes tunge etager for en fyldig og kontrolleret frisure. Der styles fyldigt med føn, og spidserne formes med stylingjern.

Lill-Marlen om sin makeover:

“Tak for en dejlig MIG-dag! Den har stået på selvforkælelse fra start til slut med masser af tip og gode råd. Jeg skal hjem og rydde op i garderoben og forsøge at følge stylistens tip om at hænge alt tøjet ud på et stativ og virkelig vurdere det. Jeg føler mig taknemmelig og beriget, ikke blot har jeg fået den lækreste klipning og det mest skinnende hår ever – jeg har også mødt nogle fantastisk dygtige og spændende kvinder i dag!“ Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Så se her, hvordan du kommer i betragtning
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også