Makeover: Min udfordring er arme og mave
Stil

Makeover: Min udfordring er arme og mave

21. november 2019
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Heidi Maxmiling og Nellie Møberg Hår: Rikke/Gunn-Britt Makeup: Camilla Hentze/Nilens Jord
Camilla Rasmussen, 41 år, har lagt sit liv om efter skilsmisse og har tabt 30 kilo. Hun savner hjælp og inspiration til sit tøjvalg, efter hendes figur har været i en stor forandring – og stadig er det.

Camilla fik en makeover med femina

UDFORDRING: “Mine arme og mave.” LØSNING: “Vælg figursyede overdele.”
https://imgix.femina.dk/makeover-foer_1.jpg
Camilla før Hvem: Camilla Rasmussen, 41 år og fra København. Tøjstørrelse/højde/vægt: 44-46/168/87. Stil: Casual og gerne farver, selv om det ofte ender med sort. Børn: 2 drenge på 11 og ni år. Fritid: Løb og kvalitetstid med venner og familie.

STYLISTENS BEDSTE TIP

1. Gå efter de nye detaljer i moden, fine flæser og de nye ærmer med volumen. Miks print, tern og striber. 2. Du er flot både i cool denim, det mere farverige/funky boho-look – du har både alder og udstråling til det! Husk denim med masser af stretch og gerne overdele med figursnit. 3. Du var helt vild med den stil, sko og støvler gav dit look i dag, og du kan vælge at investere i et eller to par i god kvalitet, som kan pudses og forsåles, og så gå i highstreet-butikkerne for resten.
https://imgix.femina.dk/makeover-3_62.jpg
Kjole fra Lollys Laundry, 1.000 kr. Leggings fra Lollys Laundry, 400 kr. Top fra Only Carmakoma, 149 kr. Øreringe fra Enamel, 350 kr. Halskæde fra Enamel, 500 kr. Støvletter fra Notabene, 2.600 kr. MAKEUPARTISTENS BEDSTE TIP Trin 1. Brug god fugtighedscreme og pore-minimizing primer før foundation for at skabe det bedste grundlag for en flot hud og makeup. Trin 2. Øjenmakeup i sarte gråbrune nuancer med pearly champagne på hele låget, mørk grå i globelinjen og mat rosa i øjenkrogen fremhæver sammen med soft sort eyeliner-streg langs øverste vippekant og helt fin tynd streg langs nederste kant de smukke grønbrune øjne. Sort mascara samler den fine øjenmakeup. Trin 3. Solskinspudder på kinder, pande og hage giver ansigtet frisk glød. Champagnerosa cremet highlighter fordeles med finger på kindben tæt ved øjnene og under brynet, den løfter og giver ansigtet flot udstråling. Trin 4. Brynene er flotte i sig selv og fremhæves med brun brynfarve, hvorefter hele looket samles med blommefarvet læbestift. LÆS OGSÅ: Makeover: Jeg vil gerne se højere ud
https://imgix.femina.dk/makeover-1_60.jpg
Strik fra Lollys Laundry, 600 kr. Øreringe fra Izabelle Camille, 850 kr.
FRISØRENS BEDSTE TIP Camilla har en mørk udvoksning i det lysnede hår, som nu får kold askeblond tone samt skyllefarve for at give en naturlig helhed med friskt look og mere klare nuancer tæt på den naturlige hårfarve med flot spil. Rikke fra Gun-Britt klipper til skulderlang page op i lette etager med sideskilning. Håret krammes i facon efter føntørring og giver lækker friskhed og lethed til Camillas ansigt. CAMILLA OM SIN MAKEOVER: "Det har været en meget inspirerende dag for mig – både med hår, tøj og makeup. Håret blev klippet kort, og makeuppen er meget mere farvestrålende, end jeg ellers ville have valgt. Jeg blev meget overrasket over sammensætningen af de forskellige print, og hvor godt det var til mig. Jeg har haft den bedste dag!"
https://imgix.femina.dk/makeover-2_62.jpg
Skjortejakke fra Only Carmacoma, 349 kr. T-shirt fra Fine, 349 kr. Jeans fra Only Carmacoma, 375 kr. Øreringe fra Annilu, 1.000 kr. Øreringe fra Glitter, 199 kr. Pumps fra Billi Bi, 1.099 kr. Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Så se her, hvordan du kommer i betragtning
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også