Makeover
Stil

Makeover: Helt ny stil til Maria

21. april 2017
af Birgit Axelsen & Kirsten Holst ·
Foto: Heidi Maxmiling · Hår: Stuhr/Line · Makeup: Elizabeth Arden/Lotte · Tøj: Plus Fine
Maria er begyndt at interessere sig for sin stil efter et vægttab på 50 kilo – men hun mangler hjælp til, hvad der klæder hendes nye jeg. Start med at finde gode basisting til garderoben, som du løbende kan bygge videre på, mens du lærer din nye krop at kende, råder stylist Birgit Axelsen.

Maria fik en makeover med femina

Hvem: Maria Vesterby, 34 år.

Tøjstørrelse/ højde /vægt: L-XL/168/80.

Stil: Praktisk på job, gerne feminin til fest og hygge.

Børn: To piger på hhv. halvandet og seks år samt en dreng på fire.

Fritid: Fitness to gange om ugen.

Uddannelse og job: Pædagog i en vuggestue.

MAKEUP-RÅD FRA ELIZABETH ARDEN

Maria har en fin hud med let tendens til tørhed på grund af meget udendørsaktivitet. Makeup er helt fremmed for Maria, så Lotte fra Elizabeth Arden starter med en silkemat primer som base i hele ansigtet til foundation og makeup. Lotte bruger øjenskyggefarver i blid rosa og soft brun, som fremhæver Marias blå øjne sammen med en brunlig-lilla fin streg langs øverste vippekant. En lys øjenskygge anvendes som grundskygge på hele øjenlåget, og en mørk giver dybde til øjet med farve i globelinjen og yderst på låget. Ansigtet får frisk glød med varm rosa cremeblush på kindbenene. Mascara er et must til at samle makeuppen og fremhæve Marias meget lange og smukke vipper. Blank rosa-brun gloss på de fyldige læber afrunder det naturlige look.

MAKEUP-TIP

Beskyt ansigtshuden dagligt. Brug mascara og fremhæv dine smukke øjne og lange vipper, og supplér med farvet gloss på læberne.

LÆS OGSÅ: Makeover: Leg med længder

DE 3 BEDSTE FRA ELIZABETH ARDEN

1. Brug en cremeblush til at give naturlig glød til ansigtet. Ceramide Cream Blush 3 Honey er superlet at fordele med fingerspidserne, 300 kr.

2. Farvet lipgloss giver flot effekt til en naturlig minimal makeup, Beautiful Color Luminous Lip Gloss Iridescent Mauve 12 i varm rosa-brun, 200 kr.

3. Få fokus på øjnene med et minimum af makeup: Tegn en blød streg langs øverste vippekanter med Beautiful Color Precision Glide Eye Liner Blackberry 05, 185 kr.

FRISØREN ANBEFALER

Maria har skønt langt og kraftigt hår i en naturlig farve. Line fra Stuhr foreslår et mere varieret farvespil med et mix af varme lyse karamel-toner og kolde blonde. Hun tager en del af længderne og klipper lette etager, som giver et flot løft til pandehåret, men hvor det stadig kan samles på job og til sport. Håret fønes fyldigt og blankt og støttes let med spray.

Kunne du også tænke dig en total makeover med femina? Se her, hvordan du kommer i betragtning

FRISØRENS TIP

Kraftigt hår skal tørres helt igennem, så beskyt din hovedbund og undgå vådt opsat hår.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

ADRESSELISTE

Plus Fine, Østerbrogade 51 A, tlf. 5213 3802.

Garcia Jeans, tlf. 3336 1513.

Maison Scotch, tlf. 7734 0499.

Pico, tlf. 35 55 87 69, www.p-i-c-o.dk

Honkydory, tlf.2724 6465,www.hunkydory.se

Gestuz, tlf. 6010 8214.

Ludvig, tlf. 2815 1930.

Stuhr, Ny Østergade 10, 1101 København K, tlf. 3314 6284.

Elizabeth Arden, tlf. 4328 4800.

Notabene, tlf. 3313 3813.

Læs også