Find den perfekte badedragt til din krop
Stil

Lækkert badetøj til kvinder med former

11. marts 2014
af Redaktionen
Foto: Miraclesuit.com & Instagram
Savner du badetøj der fremhæver og støtter dine kvindelige former? Find det bedste badetøj her!

Du er en plus size kvinde, og du leder efter badetøj i store størrelser som støtter en stor og tung barm, opstrammer maven og fremhæver dine kvindelige former, så du bliver den bedste udgave af dig selv. Passer det nogenlunde?

At finde badetøj i store størrelser til plus size kvinder kan være svært, for ofte vil du opleve at der ikke er taget højde for de behov din krop har, at der ikke er forståelse for at en indbygget BH med bøjle er et must, og at badetøj skal hjælpe med at fremhæve dine bedste træk, samt nedtone det du ikke ønsker fokus på. Mode til kropsformer handler altid om at tænke i visuelle linier, og hvordan man skaber den bedste silhuet - det samme gør sig altså gældende for badetøj i store størrelser.

> Køb badetøj i store størrelser med opstrammende effekt her

Badetøj i store størrelser uanset kropsform

Den gode nyhed er, at du ikke længere bør miste modet hver gang det er badetøj sæson, for der er faktisk badetøj der er som skabt til dig! Det badetøj vi taler om kommer fra mærket Miraclesuit, og her finder man lækkert designet badetøj i store størrelser, i feminint og utrolig flot design der shaper kroppen. Kort fortalt, så er Miraclesuit badetøj faktisk shapewear på samme måde som det shapewear undertøj man kan købe, og de har designet badetøjet til os kvinder med former, frem for at vi skal tilpasse os badetøj der tjener helt andre kropstyper.

Det betyder, at det altså er slut med badetøj i store størrelser hvor man får fire baller, hvor maven får frit spil og hvor brysterne ikke støttes - og det er vi altså mange kvinder der er enormt taknemmelige for, hver gang sommeren melder sig.

Se videoen hvor smukke kvinder med forskellige kropsformer, viser sig frem med og uden Miraclesuit badetøj.

Miraclesuit er perfekt badetøj til store størrelser

Så hvad er det lige det her Miraclesuit, badetøj til store størrelser kan? Jo Miraclesuits badetøj er fremstillet af et specielt materiale de kalder for Miratex; en blanding af nylon og spandex.

Miraclesuits badetøj vil ikke føles kvælende på kroppen, men giver en opstramning som naturligvis kan mærkes. Men derudover vil du med alt sandsynlighed føle dig langt mere selvsikker, fordi din barm får den støtte der får den til at se super lækker ud, og fordi din mave vil udglattes og blive holdt på plads af det stærke materiale. En Miraclesuit badedragt skaber en mere yndefuld silhuet, og får dig til at blive den absolut bedste udgave af dig selv - uden at forandre din kropsform overhovedet.

Læs også