Chefredaktørens altan
Stil

Kom med ud på chefredaktørens altan

23. juli 2017
af
Signe Munk Lund og Katrine Kaul
Fra chefredaktør Camilla Kjems altan er der udsigt til gamle værksteder og vægmalerier. Lejligheden ligger nemlig midt i storbyjunglen, men på hendes altan er der ro, afslapning og bohemestemning. Kig med her og få stilen.

Mere inspiration til din altan: 21 hyggelige altaner

Altan med tre fyldige kvadratmeter

Camilla bor i et gammelt industrikvarter i Nordvest. Lejligheden, hun bor i, er ombyggede kontorlokaler og har en lille altan med udsigt til bydelens mangfoldighed. Altanen er på kun 3 m2, men på forunderlig vis er der alligevel blevet plads til både loungesofa, planter i smukke krukker, et bord og to stole.

– Jeg bruger min altan rigtig meget, og døren står næsten altid åben, så altanen virker som en forlængelse af stuen, fortæller Camilla.

Loungestemning med en flyder

https://imgix.femina.dk/camilla3.jpg

Loungesofaen bliver brugt indenfor i stuen hele vintersæsonen, men rykker ud på altanen, så snart vejret er godt. Altankasserne er sat på ydersiden af altanen, så de ikke stjæler plads på den lille altan.

Sofaen er fra Karmameju, puder­ne fra Broste Copenhagen og krukkerne fra by North og Broste.

Plads til både bord, stole og flydemøbel

Chefredaktørens altan

Selv om altanen ikke er stor, har Camilla prioriteret at have både et bord, man kan spise ved, og et flydemøbel, man kan slappe af i derude.

Nemme træfliser fra Ikea

Chefredaktørens altan
Gulvet på altanen var kedeligt, så Camilla købte træfliser fra Ikea og lagde dem ud på hele gulvet. Kop fra Wiinblad, planteplaneter fra Kaja Skytte. Fadene med psykedelisk mønster er fra Broste Copenhagen.

Shop stilen fra chefredaktørens altan:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også