Kaia_Gerber
Stil

Kaia Gerbers sneakers får folk til at stoppe op. Og de kan blive dine for 750 kr

17. november 2022
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Alexandra Picco/AP/Ritzau Scanpix
Fordi der altid er plads til endnu et par sneakers i garderoben ...

Artiklen blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Et par gode go-to sneakers er fuldkommen uundværlige i den moderne garderobe. Og at have flere gode par i regulær turnus er næsten lige så vigtigt.

Derfor er vi altid optagede af, hvilke sneakers de velklædte kvinder, vi ser op til, tyr til, når de løber deres fashionable ærinder i smarte storbyer som New York og Los Angeles.

Og sidstnævnte by er velsignet med at have blandt andre topmodellen Kaia Gerber til at betræde gader og stræder, når hun render til alt fra pilates-timer til indkøb af en grøn juice eller bare går rundt og ser smart ud i gadebilledet.

Hendes go-to look består typisk af løse jeans og en blazer eller et diskret, oversized suit, som også er det, hun senest er spottet i.

Denne gang var hendes nedtonede signatur-palette – der typisk består af denim og farverne sort, hvid, grå, beige, brun og navy – dog brudt af et farvepop i form af hendes iøjnefaldende gule sneakers.

Og vi er vilde med det diskrete indslag af farve – og endnu mere med selve skoene, der kan blive dine for 750 kr.

Kaia_Gerber

De sennepsfarvede sneakers er af mærket Onitsuka Tiger, og modellen hedder "Mexico 66".

De blev oprindeligt lanceret i 1966. og retro-referencerne er ikke til at tage fejl af: Fra farven til de organiske læderstriber på skoens sider.

Men de er samtidig den ultimative moderne accent til et look, der i øvrigt er så klassisk og tidløst, som det Kaia Gerber ofte er bannerfører for.

Gerber’s gule kicks fungerer som blikfang, når alt andet, hun klæder sig i, er så nedtonet. Og det er superlet at gøre hende kunsten efter dette efterår.

Tilsæt blot dine personlige garderobefavoritter – hvad enten det er klassiske Levi’s 501’ere og en vamset strik eller et boxy, cool suit og en trenchcoat – og du har et ægte paparazziværdigt look, som er perfekt til sæsonen.

Adidas

Læs også