Julia_r
Stil

Julia Roberts har et bud på de fineste sko til jul

5. december 2023
Af Marie Emilie Hofman
Foto: David Fisher/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Og det får selvfølgelig følgeskab af skuespillerens yndlingsensemble, jakkesættet.

Julesko? Det er noget med rød, sløjfer og måske et anstrøg velour, tænker du nok.

Men det kan altså også være en glitrende kittenheel overhældt med flagrende sølvperler, der byder op til dans.

I hvert fald hvis man spørger skuespiller Julia Roberts.

Til premieren på hendes nyeste film ’Leave the World Behind’ i London viste verdensstjernen sig nemlig i et ensemble, hvor særligt hendes festlige sko stjal rampelyset.

Og med en kalender, der siger december, kan vi med god grund kalde ’Pretty Woman’-stjernens fodtøj for julesko. Vel at mærke en stilsikker en af slagsen.

Den oscarvindende skuespiller var til premieren iklædt Gucci fra top til tå. Nærmere bestemt nyankomne chefdesigner Sabato de Sarnos SS24-kollektion.

Og her havde Julia Roberts, selvfølgelig, udvalgt et jakkesæt fra kollektion, der er et af hendes yndlingsoutfits på den røde løber.

https://imgix.femina.dk/2023-12-04/23334551614426-3649x5474ma.jpg
Foto: Scott Garfitt/AP/Ritzau Scanpix

I hænderne på skuespilleren bliver den todelte beklædningsdel da også ofte alt andet end kedelig, hvilket også var tilfældet denne gang.

Her havde hun valgt et pastellyserødt sæt med tilhørende shorts, der flugtede med habitjakkens længde.

Det var dog skuespillerens valg af accessories, der for alvor skruede op for festlighederne.

Her havde Julia Roberts nemlig valgt et par overdådige heels med påsatte strenge af lysende sølvperler, også fra Guccis SS24-kollektion.

De lange strenger af perler dansede om skoen og havde dermed sin egen fest i skuespillerens outfit, hvor sølvskoene også skabte kant til det romantiske look på det lyserøde jakkesæt.

Sølvdetaljerne blev samtidig fuldendt af en overdimensioneret diamant ’choker’-halskæde og en manicure af sølvneglelak. Og viste os, at skuespilleren ikke kun har styr på detaljen, når det gælder skuespil.

https://imgix.femina.dk/2023-12-04/20231129-220647-1-2827x2262ma.jpg
Foto: John Rainford/Splash/Ritzau Scanpix

Resultatet blev dermed også et juleensemble, der er mindst lige så flot som sin ejermand.

Og selv om vi måske ikke just befinder os på de breddegrader, der tillader bare ben til årets juleoutfits, så kan vi jo passende tage noter af de fine sølvsko, som er garant for at skabe en fest og en samtale til månedens mange julearrangementer.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også