https://imgix.femina.dk/storage_1/media/article/1322_helena_lancerer_brillekollektion.jpg
Stil

Helena Christensen designer briller

28. maj 2013
Af Frederikke Sørensen
Vi kender hende normalt som model og professionel fotograf, men i fremtiden vil vi også se hendes navn blandt brillemærker. Helena Christensen lancerer nu en brillekollektion i samarbejde med Louis Nielsen.

Selected by Helena Christensen hedder kollektionen, som består af 20 forskellige brilledesigns, designet ud fra topmodellens personlige smag. Tidligere har Helena Christensen, i samarbejde med Louis Nielsen, indledt jagten på at finde årets brillelook 2012. Hun gør det samme i år.

Læs også: Her shopper Helena Christensen i København

Selv udtrykker Helena Christensen, hvorfor netop briller er spændende at arbejde med:

”Briller er en af de mest markante accessories overhovedet, fordi de sidder, hvor de gør, og jeg er fascineret af at arbejde med de meget forskellige udtryk, som briller kan give”. Briller kan udtrykke og fremhæve forskellige sider af din personlighed og du kan skifte stil, som du har lyst til og er i humør til”.

Derfor afspejler Selected by Helena Christensen stor variation, så der er lidt for enhver smag. Kollektionen rummer både noget for den trendy og opsigtsvækkende type, der vil have knald på farverne, men der er også noget til den mere diskrete, som ønsker et klassisk look. Priserne spænder fra 795 til 995 kr.

Læs også: Se Helenas favoritsted i Danmark

Brillekollektionen blev præsenteret til en event på champagnebaren Balthazar i København, og kollektionen kan findes i Louis Nielsen butikker over hele landet.

Se brillerne her

Læs også