helena christensen
Stil

Her shopper Helena Christensen i København

27. maj 2013
Af Ditte Offersen Lynge og Charlotte Hallbæck 05/27/2013 - 14:00
Når den tidligere supermodel Helena Christensen engang imellem er hjemme i København og skal shoppe, er det dansk design, der hitter

Helena Christensen er – udover at være kendt for sit smukke ydre – også beundret for sin luksus boheme-stil. Hun bor til daglig i New York, og har derfor god mulighed for at shoppe løs i et kæmpe udvalg af internationale mærker.

Men Helena elsker også at shoppe i København. Det er der særligt én god grund til, fortæller hun til femina.dk.

- Det fede ved at shoppe i København, er bare at gå rundt inde i byen i området omkring Strøget, Læderstræde, Kronprinsensgade og Lars Bjørnsstræde. Man kan ligesom nå det hele rundt på en halv dag, og så har du været alt igennem. Det er så hyggeligt.

Læs også: Se Helena Christensens favoritsted i Danmark

Helena Christensen fortæller også, at hun er vild med at finde tøj i genbrugsbutikker – og faktisk ejede hun sammen med en forretningspartner selv i en årrække en butik i New York med vintagetøj.

HELENA CHRISTENSEN ER STOLT AF AT GÅ I DANSKE MÆRKER

Men selvom Helena Christensen kan vælge og vrage blandt alverdens designere, er hun rigtig glad for skandinaviske designere. Hun vil dog ikke udpege ét tøjmærke som sin favorit.

- Jeg synes i det hele taget, at skandinaviske tøjmærker er meget unikke, og der er noget personligt over dem. Skønne snit og farver, der måske er lidt anderledes. Der er også så mange fede danske mærker, at jeg ikke har et yndlingsmærke. Generelt går jeg rigtig meget i danske mærker. Det har jeg altid gjort og altid været stolt af at gøre, siger supermodellen til femina.dk.

Læs også: Helena Christensen - "Sådan ser min hverdag ud"

Læs også