Nicole_Kidmann
Hår

Hun er ved at bringe en klassisk hårtrend tilbage

3. april 2024
Af Malin Iden, kk.no. Oversat af redaktionen
Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA
Den australske skuespiller har fået ny frisure, og fansene er vilde med den. Hårekspert spår, at vi vil se meget mere til frisuren i 2024.

Nicole Kidman fik flere til at spærre øjnene op, da hun for nylig postede et par billeder på Instagram, hvor hun viser sin nye frisure frem.

Skuespilleren har valgt at gå efter en blond kort page. På billederne har hun en sort læderjakke fra Balenciaga på, skriver Page Six.

Fansene hylder Nicole Kidmans nye frisure, og flere i kommentarfeltet synes at elske den 56-årige skuespillers udseende. ‘Nydelig’ og ‘wow’ er kommentarer, som går igen, mens andre påpeger, at de savner hendes rødlige hår.

2024 spås til at blive et stort år for pagen, også kaldt en “bob”:

- Det giver jo et lille kick, og der er noget specielt ved at kunne klippe sit hår kort, og pludselig have et helt anderledes udtryk, har håreksperten Aicha Hissaoui, kreativ leder i Nikita Hair, sagt til KK.

- Boben har en unik egenskab, der fremhæver ens ansigtstræk. Hvis den rigtige kendis får klippet en bob, ja, så bliver det en ny bølge med bob. Der findes helt klart en bob til alle, fortalte hun.

Denne artikel blev oprindeligt bragt på KK.no. Dette er en oversat og redigeret version.

Læs også