Nederdel til din kropsform
Stil

Guide: Vælg den længde nederdel, der passer til dig

4. maj 2018
af Ahn Line Andersen (redigeret til web)
Det er ikke uvigtigt, hvor lang din nederdel er!

Har du nogensinde tænkt over, hvilken længde nederdel der klæder din krop bedst? Kig med og læs gode tips til, hvordan de forskellige længder klæder forskellige kropsformer - hvad enten du har korte eller lange ben, brede hofter, fyldige lår eller slanke lægge!

Vælg den rette nederdel til din kropsform

Lårkort

Den lårkorte model er ikke kun forbeholdt unge piger. Den kan nemt gøres hverdagsagtig med strømpebukser og flade sko. Er du velsignet med en fyldig bagdel og en ditto hofte, kan en kropsnær version hurtigt blive temmelig sexet. Det samme gælder, hvis du har meget lange ben. En løstsiddende nederdel er derimod et hit, hvis du går efter en nederdel til hverdagsbrug. Er du ikke så høj, er en lårkort nederdel en mulighed for at vise lidt mere ben. Med en høj talje syner benene længere og nederdelen mindre kort. Har du smalle hofter, kan du tilføje lidt visuel volumen med en funky farve eller påsyede lommer.

https://imgix.femina.dk/nederdele-kort.jpg

Nederdel fra Ellos, 459,95 kr.

Knælang

En knælang nederdel er flatterende på alle slags kroppe, da længden sætter benets slankeste punkt i fokus. Om nederdelens kant slutter over eller under knæet, kan dog gøre en forskel. Har du f.eks. brede lægge, kan du med fordel gå efter en nederdel eller kjole, der slutter lige over knæet. Det får den nederste del af benet til at syne lettere. Har du korte ben, er en længde lige under knæet flot. Kombinerer du med en høj talje og en hæl, ser benene straks længere ud, end de er. De fleste moderåd lyder, at en kvinde med brede hofter skal vælge en nederdel med vidde, da det får hoften og bagdelen til at syne smallere. Her på Q vil vi dog gerne opfordre til også at prøve det kropsnære, der i stedet for at nedtone fremhæver kroppens kurver.

https://imgix.femina.dk/nederdele-knae.jpg

Knælang nederdel fra Junarose, 259,95 kr.

Midi-længden

Længden, der stopper midt på læggen, er for de fleste forbundet med ældre damer i plisserede skørter, men længden har sneget sig tilbage i modebilledet. Looket er ærbart på den smukke måde, og har du en lidt drenget figur uden så meget bredde på hoften og tilmed slanke stænger, tilfører denne type nederdel et feminint strejf – især hvis du vælger en model med vidde i skørtet. Har du brede lægge, kan midien nemt få dine ben til at syne kortere og tungere, men er du vild med længden, så vælg en model, der sidder tættere til benet. På den måde fornemmer man stadig din krops konturer.

https://imgix.femina.dk/nederdele-midi.jpg

Mellemlang nederdel fra Lost Ink Plus. 349 kr.

Gulvlang

Den lange model er flot til høje kvinder, da den understreger højden på elegant vis. Det gælder både den kropsnære og den mere luftige version. Uanset hvilken du er til, ser det godt ud med en overdel, der sidder inden under linningen, da du på den måde definerer taljen og bryder med nogle ellers lige linjer. En gulvlang nederdel bider visuelt lidt af højden, men det kan du kompensere for ved at vælge en overdel i samme farve og med V-udskæring.

https://imgix.femina.dk/nederdele-langt.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også