mode
Stil

God stil til din alder

18. februar 2016
af Birgit Axelsen
Foto: Peter Irgens
Er sneakers kun til unge damer og klassisk stil forbeholdt dig på 50+? Ikke hvis du spørger FEMINAs stylist, der her har klædt fem kvinder på fem forskellige aldre på i forårets nye fristelser. Og ja, langt de fleste af os kan bruge meget andet, end vi forestiller os. Vær altid tro mod din figur, og følg så sæsonens tendenser i form af sko, tasker og tilbehør.

# STYLISTENS TIPS TIL DIG I 20'ERNE

– Det er flot til dig at snuppe idéer fra herrestilen og kombinere med klassikere i spændende nye materialer, f.eks. denim. Når du blander feminint og råt, får du nemmere brugt alt i din garderobe.

# STYLISTENS TIPS TIL DIG I 30'ERNE

– Spil på kontrasterne, f.eks. jeans med stiletter eller herresko med kant. Dine gode basiskøb kan piftes op med sæsonens striber og en sjov pels-pompon. Sæt fokus på detaljer, som giver fokus, og gør en forskel i din stil.

# STYLISTENS TIPS TIL DIG I 40'ERNE– Få kant i din stil ved at bruge farver og ægte skind. Mix det løse og det smalle, så du skaber en harmonisk silhuet, og tilføj et par høje hæle, som altid er et sikkert hit. Du er flot i mønstre og med stærke farver, som du kan vælge til både tøj og tilbehør. # STYLISTENS TIPS TIL DIG I 50'ERNE– Du kan sagtens bruge herrestilen, når bare du vælger de feminine farver. Vælger du print, så gå efter de små mønstre og diskrete farver. Hvis du ønsker et mere råt look, så mix med sort og snake-sneakers. # STYLISTENS TIPS TIL DIG PÅ 60+ – Gå efter striber, diskrete print og klassiske farver som sort, vinrød, creme og blå nuancer. Vælg enkle snit i spændende materialer, f.eks. coatet hør og skind. Giv stilen et ungdommeligt præg med sæson-ens cool støvler og tasker.

SE OGSÅ: Sådan finder du den perfekte frakke til din kropstype

Læs også