https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_331719251.jpg
Stil

Gaveguide: De perfekte gaver til alle i din familie (og din veninde)

26. november 2015
af Marie Krakau
Den bedste gave er en, der varer ved længe. Derfor er et abonnement på et godt blad eller magasin, som bliver bragt til din postkasse ugentligt eller månedligt et godt bud på årets gave. Se vores store guide til hvem i din familie du skal give hvilke blade.

Julen står for døren, og så melder spørgsmålet om, hvad du skal forære dine kære i julegave sig.

Her får du den ultimative guide til, hvad du kan give hele familien. Og du behøver ikke engang træde udenfor en dør. Forkæl din søster, mor og veninde med et abonnement på et godt blad eller magasin, så de uge for uge eller måned for måned kan hygge sig med lige præcis det blad, der passer dem. Men hvilke blade passer så egentlig til hvem? Det har vi lavet en lille oversigt over, så du med sikkerhed får givet alle på listen hvad de ønsker sig.

Til din mor:

Din mor kan sikkert godt lide, at tingene ikke går alt for stærkt, så hun kan fordybe sig og hygge sig med sit blad. Er hun glad for kunne smugkigge i de kongelige og kendtes verden skulle du give hende en abonnement på BILLED-BLADET, der hver uge samler det bedste fra ugens begivenheder, lige fra Vild med Dans til Dronningens nytårstale. Du kan købe et abonnement her.

Er din mor mere til fordyblese i form af et stort, dybdegående og hjertevarmt interview, skal du give hende et abonnement på Søndag, der tager sig tid til deres interviews med både kendte og ukendte danskere. I Søndag - der udkommer en gang ugentligt - vil din mor også kunne regne med gode kulturelle indspark og noter, der måske kan inspirere hende til den næste teatertur. Du kan købe et abonnement her.

Læs også: Guide: Lingeri der former og frehæver det bedste ved dine kurver

Til din far:

Slader og letlæselige artikler, der går lige til grænsen, om de danske og udenlandske kendte er, hvad der kendetegner SE og HØR. Bladet er perfekt til din far, hvis han elsker den hurtige sladder og derudover godt kan lide at have et tv-blad i hånden. Du kan købe et abonnement her.

Stejler din far, hvis tingene går for hurtigt, og elsker han at nørde med sine projekter, er et abonnement på Antik & Auktion lige det, der skal ligge under træet til ham denne jul. Så kan han få lov at være i sin egen lille verden, hvor man fordyber sig og går op gode møbelfund og og kunstgenstande. Du kan købe et abonnement her.

Til din mormor:

Med hyggelige opskrifter på strikket julepynt, sweaters og vanter, hyggelige historier om den normale dansker og et væld af mad- og dessertopskrifter står din mormors navn nærmest allerede skrevet hen over abonnementet til Familie Journal, som hun kan nyde, mens hun lytter til DanskTop på P5 og venter på at drømmekagen i ovnen bager færdig. Du kan købe et abonnement her.

Er din mormor altid i gang med strikke-, hækle- eller -filtprojekter skal du give hende enhver håndarbejds-elskers yndlingsmagasin: Maries Ideer. Magasinet er fyldt med nye og spændende opskrifter og vejledninger til hyggelige hjemme-sysler, som vil falde i en ægte mormors smag. Du kan købe et abonnement her. (psst.. Det er faktisk ret moderne at strikke, så forkæl også dig selv med et abonnement)

Læs også: Støvler guide til alle fødder og ben (også dig med brede lægge)

Til din søster:

Du går aldrig galt i byen med at give din søster et abonnement på Femina, der en gang om ugen inspirerer hende indenfor mode, mad, livsstil og selvudvikling. Du kan købe et abonnement her.

Hvis mode er din søsters helt store passion, skulle du hellere give hende et abonnement på ELLE eller IN. Er din søster under 35 år skal du give hende det hippe og unge ELLE. Er hun derimod over 35 år skulle du overveje at give hende et abonnement på IN, der fokuserer på den klassiske, elegante og altid sikre stil. Du kan købe et abonnement på ELLE her, og du kan købe et abonnement på IN her.

Til din niece:

Du læste måske selv Vi Unge, da du var omkring 13 år, og så kan du måske også huske, hvor stor en del af din ungdom, bladet var. Vil du gerne give denne oplevelse videre, er det oplagt at give din One Direction- eller Justin Bieber-elskende niece et par numre af bladet. Hun vil elske dig for det! Du kan købe et abonnement her.

Til din moster:

Ude og Hjemme fortæller de gode, dramatiske og hjertevarme historier fra det virkelige liv. Med en god blanding af artikler, krydsord, opskrifter og søde noveller er Ude og Hjemme et blad, din moster kan dykke nede i, når hun skal slappe af på sofaen med et stykke kage og en kop kaffe, efter en lang arbejdsdag. Du kan købe et abonnement her.

Hvis din moster elsker at læse tilbundsgående artikler om den mentale og fysiske sundhed, der kan give hende en større selvindsigt og en bredere viden om moderne psykologiske emner? Så læg et abonnement af Psykologi under juletræet, og forkæl hende med gode temaer som vi alle kender fra vores eget liv. Du kan købe et abonnement her.

Læs også: Forbedret stofskifte, humør og hud - se hvad du skal spise her!

Til din svigermor:

Grønne fingre og en forkærlighed for den landlige stil. Lyder det som noget, der kunne karakterisere din svigermor? Hvis ja, bør du give hende et abonnement på magasinet ISABELLAS, der kan gøre hendes have og hjem endnu smukkere, end det i forvejen er. Du kan købe et abonnement her.

Nogle gange er det ikke selve bladet som man vil have fat i - nogle gange er det faktisk tv-bladet, som er hovedårsagen til at købe et blad. Er din svigermor stadig ikke helt med på, at man kan få en udmærket tv-oversigt på sin smartphone, vil hun elske 7 TVDage, der er et lille og nemt blad med en stor tv-sektion, så hun nemt kan tjekke, hvad alle hendes yndlings tv-kanaler sender. Du kan købe et abonnement her.

Til din veninde:

Glæder du dig altid til at komme til middag hos din veninde, fordi hun bare kan noget magisk i et køkken? Til en type som hende findes der selvfølgelig også et blad, nemlig magasinet Mad!. Magasinet rummer en masse opskrifter på nem, men lækker mad, så man ikke behøver bruge timer over kødgryderne. Giv hende et abonnement på Mad!, så giver du hende samtidig mere tid i hverdagen. Du kan købe et abonnement her.

Du kan selvfølgelig også give din veninde et abonnement på Q, så hun kan få de bedste tips til mode, skønhed, selvudvikling og sundhed til lige præcis hendes figur. Du kan købe et abonnement her.

Læs også: Shoppe-guide til æble-kropsformen: Klassisk, boheme og sporty stil

Til dig selv:

Vi har selvfølgelig ikke glemt dig! Du skal da også have en gave, hvad enten den er fra en du holder af eller fra dig selv til dig selv. Du fotjener uden tvivl et abonnement på Q, der giver dig gode og brugbare guides til mode til alle kropsformer og -typer, skønne skønhedsartikler som lærer dig at få det bedste frem i dig selv, og en masse selvudviklingsartikler der gør dig klogere på alt det, der gør dig til dig. Du kan købe et abonnement her.

Hvis du vil se hele oversigten over magasiner og blade, som du kan give i julegave eller til dig selv, kan du klikke her! For det kan jo være, at det ikke kun er din mor, som kan lide at følge med i de kongeliges liv - og måske er din far mere til madlavning end din veninde.

Læs også