Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode
Stil

Fem gange, kronprinsesse Mary og hertuginde Kate har haft ens tøj på

1. marts 2022
af Christinna Braun
Foto: Aller Media, Mega
Kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine må siges at have den samme smag i tøj. Her er fem gange, de har båret ens tøj.

Artiklen var publiceret første gang på Billed-Bladet.

Danmarks kronprinsesse Mary og Storbritanniens hertuginde Catherine minder om hinanden på flere punkter.

Udover de er gift med henholdsvis en kronprins og en prins, er de mødre med stort "m", glade for sport og har mange mærkesager, der minder om hinanden.

Og så er de begge kendt for deres gode tøjstil.

Flere gange har de faktisk også formået at købe det samme tøj, og vi har samlet et galleri med fem outfits, som både kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine har været vilde med.

Se billederne her

Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode

Her ses kronprinsesse Mary i en blå kjole i Japan i 2015. I Hamborg i 2017 bar hertuginde Catherine en kjole magen til i lilla.

Kjolen er af den engelske designer Emilia Wickstead.

Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode

Kronprinsess Mary bar i 2020 denne flotte lyserøde kjole til et arrangement på Frederiksborg Slot. Hertuginde Catherine bar samme kjole til tennisturneringen Wimbledon i 2021. Kjolen er fra mærket Beulah London.

Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode

Kronprinsesse Mary bar denne blå kjole fra Issa London i 2017. En kjole magen til bar hertuginde Catherine på sin forlovelsesdag i 2010.

Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode

Kronprinsesse Mary bar denne blå frakke til Børnerettighedsprisen i 2006. Hertuginde Catherine blev set i blå frakke magen til i London i 2013. Frakken er af den danske designer Malene Birger.

Kronprinsesse Mary Kate Middleton Mode

Kronprinsesse Mary bar i 2019 på et besøg i Indonesien denne kjole i blåt mønster. I Norfolk i 2020 bar hertuginde Catherine en kjole magen til Marys.

Kjolen er igen fra Beulah London, som Kate Middleton ofte ses i.

Læs også