https://imgix.femina.dk/media/bfa8d330e4414b87ac6e817c164992fd.jpg
Stil

Farverige modetrends til din kropsform

3. april 2012
af Styling og makeup
: Julie Lichtenberg Sandie Winkel - Foto : Bo Lynge
Denne sæson byder på farver i modebilledet, og Q giver dig de bedste tips til forskellige kropsformer

Modebilledet i denne sæson står i farver og masser af dem, og Q giver dig de bedste modetips til hvordan du sætter kulør på din kropsform.

Hvad enten du er pære-, søjle eller timeglasformet, eller noget midt i mellem, er der inspiration at hente til din egen garderobe. Vi finder og udvælger de billige, men lækre, elementer, som kan få dig til at ligne en million i hverdagen - også selvom du ikke har en million på kontoen.

Det er slut med at gå klædt med sort i sort, du skal nemlig have kuløren tilbage i garderoben. Du kan sagtens tilsætte farve uden at ligne et spil Ludo og bruge farverne til at fremhæve det bedste ved din krop.

Modetips til pæren:
De enkle, klare farver er fine til pæreformen, og med et snit, der fremhæver dit smalleste sted, kan du roligt bevæge dig ud i farvede kjoler med enkle, sorte accessories.

Modetips til søjlen:
En god blanding af farver og sort er ideelt til søjlen, som kan bruge farverne til visuelt at skabe mere fylde på formerne. Selv om søjlen ikke har meget talje, er det ofte en god idé, at tilsætte et bælte i taljen - på den måde kan man snyde sig til kurver. Højtaljede nederdele og en lidt løs bluse eller skjole er rigtig gode til at give dig former - Husk at lyse farver gør større, mørke formindsker.

Modetips til timeglasset:
Er din krop formet som et timglas, kan du bruge farver fra top til tå, for her gælder det om at vise dine kurver - men du kan også mikse farver med sort, og som her underspille dine kurver for et elegant og tjekket look.

Se med i galleriet herunder, når Q guider dig gennem de farverige modetips til din kropsform.

Se også : Glem herremode og oversize tøj til kvinder, læs Q's modetips til kvinder med kurver

Læs også