badekar
Stil

Drøm dig væk i disse 10 badekar

11. juli 2018
af Malene Ørsted
Foto: Pinterest og Majbritt Olsen, STYLESYSTEMET
Nogle gange har vi bare brug for en lille pause fra hverdagens trummerum, og hvad er bedre til det end et langt, varmt karbad. Hop i dit eget, eller drøm dig væk med galleriet herunder.

Et langt, varmt karbad er selvforkælelse, der batter. Måske er du så heldig at have dit eget badekar derhjemme, og så er spørgsmålet bare, om du husker at sætte tid at til dig selv? Hvis ikke kan det være, vi kan overbevise dig med dette billedgalleri over nogle ret misundelsesværdige badekar, der er lige til at hoppe i.

Grønne planter og rene linjer

Der skal helst ikke ske for meget indretningsmæssigt på badeværelset – i hvert fald ikke, hvis du bare gerne vil nyde et øjebliks ro og fred. Men lidt planter på badeværelset har en god effekt, når du skal slappe af.

Aromaterapi til badet

En god måde at gøre badet ekstra afstressende på, er ved at bruge aromaterapi – så du stimulerer både krop, sind og ånd med lækre olier og dufte. Du kan også sprede blomsterblade i vandet eller tilsætte en lækker badesalt. Top din badeoplevelse med noget afslappende, meditativt musik.

Skab hygge og stemning i badeværelset med et lækkert duftlys. Køb det her

En god bog til badekarret

Et karbad kan sagtens handle om bare at slappe helt af, lade stressen forsvinde og tankerne flyve. Men et godt karbad kan også sagtens være tid til at slappe med en god bog.

LÆS OGSÅ: 8 gode råd, når du skal lave nyt badeværelse

Bad i naturlige omgivelser

Drømmescenariet, når det kommer til karbad, må være dem med en forrygende naturudsigt – eller måske endda et karbad i naturen? Det er nok de færreste, der har den luksus derhjemme, men det er da værd at have med i overvejelserne, når næste feriedestination skal findes.

Fine farver på badeværelset

De rene, hvide linjer på badeværelset fungerer godt til et afstressende bad, men fine farver kan også give sindet ro. Pastelfarver er ikke for krævende og passer godt ind i lyse badeværelsesmiljø.

Læs også