https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/nyheder/2012/06/1224-hm-samarbejde/1224-hm-samarbejde.jpg
Stil

Den næste H&M-designer er afsløret

12. juni 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto: H&M
Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Marni, Sonia Rykiel, Viktor & Rolf, Jimmy Choo og Lanvin er bare nogle af de store modehuse, der har designet for H&M. Nu er den næste hypede H&M-designer netop afsløret. Se hvem det bliver her…

Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Marni, Sonia Rykiel, Viktor & Rolf, Jimmy Choo og Lanvin er bare nogle af de store modehuse, der har designet for H&M. Nu er den næste hypede H&M-designer netop afsløret. Se hvem det bliver her…, og nu er det næste designsamarbejde afsløret: H&M har indgået aftale med det fine franske modehus, Maison Martin Margiela, som er kendt for at gå sine egne veje på modefronten.

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller lancerer undertøjsserie

"Maison Martin Margiela er et af de vigtigste og mest indflydelsesrige designhuse gennem de sidste tre årtier. Jeg er meget begejstret for samarbejdet, som vil give modeelskere verden over chancen for at bære udvalgte sager fra Maison Martin Margiela. Dette samarbejde vil blive et stort og mindeværdigt mode-øjeblik, siger Margareta van den Bosch, der er kreativ direktør i H&M.

Du kan stille dig i kø til den nye kollektion fra den 15. november 2012, hvor den bliver sat til salg online samt i 230 H&M-butikker verden over.

Læs også