https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/nyheder/2013/02/1306-femina-til-modeuge/1306-modeuge-art.jpg
Stil

CPH Fashion Week: De største trends - AW13

5. februar 2013
af Moderedaktionen
Copenhagen Fashion Week er netop veloverstået, og FEMINAs moderedaktion er hjemvendt med masser af ny inspiration i kufferten. Her afslører de nogle af største trends til efteråret

Modeugen blev indviet tirsdag aften, hvor vi skød den i gang på bedste manér til Ecco Walk in Style, der igen i år var fantastisk vellykket, og den bedste måde at starte de travle og inspirerende dage på.

40 shows blev det til på de tre dage, og selvom det ikke vrimlede med nye tendenser, men mere nytolkninger af de nuværende trends, så oplevede vi alligevel et par enkelte overraskelser. Her får du vores guide til efterårets største danske tendenser, hvor du kan glæde dig til glade farver og britisk inspirerede tern.


Tendenser Autumn/Winter 2013

#1
Tern
Tern er en af de tendenser, vi kommer til at se mere til i efteråret. Det dekorative mønster, som leder tankerne tilbage til britisk landadel, prydede flere af modellerne på catwalk-podierne. I særdeleshed var Vivienne Westwood endnu engang frontløber for den nye trend, og her på redaktionen glæder vi os til at hoppe med på bølgen og investere i en ternet jakke i bedste Miss Marple stil.

#2
https://imgix.femina.dk/legacy/media/5358b64798c64c7a94c9127130378105.jpg

Audi stillede endnu en gang en cool bil til rådighed, og denne gang i form af en sprød Q3'er, der med vores søde chauffør bag rattet, på behageligste vis transporterede os mellem de forskellige shows.

#3 Lyse nuancer
Et atypisk indslag for efterårskollektionerne er de lyse nuancer og gerne i selskab med hinanden. Naturligvis har vi set vinterhvid, men det er, som om endnu flere har valgt at repræsentere det lyse look, hvor råhvid, hvid og beige eventuelt akkompagneret af en enkelt douce tone, har fundet vej til flere af kollektionerne som fx. hos By Malene Birger, Benedikte Utzon og Jesper Høvring. Meget delikat og lækkert!

#4 Print
Print fortsætter til efteråret. Uanset om du er til det diskrete eller det mere iøjnefaldende, er der masser at komme efter næste sæson. Mens designere som Henrik Vibskov og Peter Jensen kunne fremvise minimalistisk print, var der mere modige og spektakulære print at se hos Tabernacle Twins. Som en lille bonusinfo kan vi fortælle, at de printede matchy-matchy sæt forsætter næste sæson.

#5 Sort/hvid
En tendens som holder max næste sæson er sort/hvid kombinationen. De fleste designere er sikkert blevet fristet af denne sæson og har valgt at viderefører tendensen yderligere og i højere grad til efteråret. Kombinationen kommer i alle afskygninger - lige fra det elegante, grafiske, printede eller sågar skak-versionen. Brug det helst som et helt rent udtryk, men kan du ikke nære dig fra at snige en farve ind, så synes vi ikke det gør spor her op redaktionen.

Vi glæder os til næste år - og til at holde jer opdateret på de fedeste trends!

Christine Sonne-Schmidt og Majbritt Olsen
FEMINAs modestylister

https://imgix.femina.dk/legacy/media/fd9e273f69b04f21be23c3a5befa55e7.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/8cd1487c19dc49dc88e1e1449e28d66a.jpg

Se modeugens største hits og tendenser i galleriet nedenfor

Læs også