https://imgix.femina.dk/media/article/boligredaktorens_ideer.jpg
Stil

Boligredaktørens 10 nemme ideer til dit julebord

9. december 2016
af Signe Munk Lund
Gør noget ud af borddækningen, når du skal dække op til jul. Det behøver ikke kræve et helt nyt stel eller at du fælder en halv skov. Her får du 10 nemme ideer, der nemt kan pifte dit julebord op.

Jeg ved ikke noget bedre end at sætte mig til at bord, hvor der er gjort noget ud af borddækningen. Så kan folk (næsten) servere hvad som helst for mig, for bare det at sidde ved et smukt bord er i min verden udgangspunkt for en god aften.

Jeg bliver derfor også altid vildt inspireret, når jeg ser flotte borddækninger. Jeg lagrer det i hovedet, på min telefon, på Pinterest eller hvor, man nu ellers gemmer den slags gode ideer. Og så tager jeg det frem, når jeg selv skal dække et bord.

Julen er en af de tider, hvor jeg i særdeleshed får lyst til at gøre noget ud af min borddækning. Jeg elsker derfor at skyde julemåneden i gang ved at besøge Royal Copenhagens juleborde. Ofte er de lidt skøre og ikke noget, man sådan lige kopierer derhjemme, men jeg bliver altid inspireret på en eller anden måde. Det gælder i det hele taget med mange af de ideer, jeg ser rundt omkring. Ofte er ideerne for omfattende i forhold til, hvad jeg har overskud til, og kræver nyt stel eller at jeg fælder en halv skov. Men så tager jeg bare en enkelt detalje derfra og bruger. Det kunne f.eks. være blomsterne, måden at folde servietterne på, farverne, der er brugt eller stellet, der inspirerer mig til min ønskeseddel.

Her er 10 nemme ideer, du kan blive inspirereret af, næste gang, du skal dække et smukt bord.

Find flere idéer til din hyggelige jul på femina.dk

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også