emma
Bolig

Se billederne: Emma Stone har sat sin smukke villa i Hollywood til salg

24. januar 2024
Af Mariah Leitisstein
Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/Ritzau Scanpix/Planet Photos/MLS/Ritzau Scanpix
Den amerikanske stjerne har godt gang i flytteplanerne og har i den forbindelse sat sit imponerende hjem i Los Angeles til salg.

Den Oscar-nominerede Emma Stone har sat sin Westwood-villa til salg, og hvis hun får det for den, som hun beder om, så kan den 35-årige skuespiller godt forvente at tjene lidt på det.

Golden Globe-vinderen købte nemlig hjemmet i Los Angeles tilbage i 2019 for 2,3 millioner dollars (20 mio. kr.), men har nu sat hytten til salg for 3,9 mio. dollars (35 mio. kr.).

"La La Land"-stjernen ejer i forvejen ejendomme i både Austin, Texas og en lejlighed i New York City.

emma
emma
emma
Foto: Ritzau Scanpix
emma
emma
emma

Villaen, som hun netop har sat til salg, har ifølge Wall Street Journal været brugt som et hjem, hun kunne opholde sig i, når hun var i Los Angeles for at optage film eller arbejde.

Ejendomsmægler Eric Lavey fra Sotheby's International Realty fortæller, at Stone sidste år valgte at renovere husets køkken.

- Kategorien under 5 millioner dollars i L.A. i efterspurgte områder er et af de mere livlige markeder, siger han og forudser, at huset vil blive solgt hurtigt.

Sidste år solgte Emma Stone desuden sit hus i Malibu til 4,4 mio. dollars (38 mio. kr.).

Emma Stone kan lige nu opleves i fimen "Poor Things", som hun har sikret sig en Oscar-nominering for i kategorien bedste kvindelige hovedrolle.

"Poor Things" er nomineret i hele 11 kategorier.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også