https://imgix.femina.dk/media/article/1703-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Indrettet med vintage og personlighed

30. januar 2017
af Britt Endicott
Foto: Mette Wotkjær
Møblerne er et mix af spontant udvalgt vintage, mens douce farver, som kunne være hentet tilbage i 1950’erne, er den røde tråd i indretningen af den gamle murermestervilla – og i plakaterne, som Dorthe Mathiesen designer til sit og kærestens firma Vissevasse.
HVEM? Designer Dorthe Mathiesen, 45 år, hendes kæreste, Karsten Noel Poulsen, 45 år, og deres døtre, Vilde på 13 år og Tilla på 14. Parret står bag plakatfirmaet Vissevasse. HVAD? Murermestervilla fra 1923 på 200 m² med kælder. HVOR? Amager; 5 minutter fra Amager Strandpark på cykel. Dorthes 5 bedste tip om indretning
  • Skift de gamle billeder ud med nye en gang imellem. Det giver et helt nyt look til rummet og koster meget mindre end at få nye møbler.
  • Bring naturen ind i form af planter og blomster. Det løfter og giver friskhed til rummet. Stil små vaser med sprøde tulipaner frem om foråret, og store frodige planter om sommeren.
  • Indret med mange lamper – og husk at anbringe lamper i hjørnerne. På den måde kommer rummet til at virke hyggeligt, også når du har slukket det praktiske lys over spisebordet eller arbejdsbordet.
  • Spraymaling er en nem og holdbar måde at friske et gammelt møbel op på. Så kan du gå på loppemarked og kigge efter møbler med en pæn form uden at bekymre dig om, om det er slidt.
  • Brug små spejle rundtomkring. De fanger glimt af andre steder i rummet og kan fordoble lyset. Stil dem evt. på en hylde, og sæt stearinlys foran som ekstra hyggebelysning.
KOM MED INDENFOR I DEN SMUKKE MURERMESTERVILLA I GALLERIET HERUNDER

Læs også