https://imgix.femina.dk/media/article/1707-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Højt til loftet i den gamle stald

27. februar 2017
af Britt Endicott
Styling: Vivi Dalsgaard & Carina Risom, Foto: Morten Søby
Lige syd for Aarhus ligger et landsted med et lille touch af Frankrig. Et skønt bohemehjem, hvor beboerne laver mad og hygger i stor stil, og hvor der altid er åbent for gæster og plads til fester – kom med på besøg hos Mille og Mathias.
HVEM? Mille Erikstrup, 41 år, makeupartist med bloggen Mille-Erikstrup.com, hendes mand, Mathias Ho, 39 år, kirurg, børnene Storm på 12 og Edgar på ni år – og lille Hubert på fem måneder. Desuden kattene LakridsBob og Betteskid. HVAD? Renoveret landsted på 320 m². HVOR? Ormslev ved Aarhus.
4 tip til Milles stil Kig efter byggeaffald, som kan bruges på nye måder, f.eks. kasserede vinduer til at bygge skabe af eller gamle gulvbrædder til at bygge borde af. Mix møbler og tilbehør fra forskellige perioder og i forskellig stil. Hvis du vælger med hjertet, skal tingene nok komme til at passe sammen. Mal væggene hvide, og vælg gulvfliser og gulvbrædder i naturlige toner. Med en neutral baggrund kan du nemmere sprælle i din indretning, uden at det kommer til at virke rodet. Brug mønstrede tæpper til at samle farverne i et rum. KOM MED INDENFOR I DET GAMLE LANDSTED I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også