https://imgix.femina.dk/media/article/1710-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Cool storbystil i det gamle sommerhus

20. marts 2017
af Britt Endicott
Foto: Jens Barslund
Møblerne er få, enkle og grafiske, og de fleste af væggene er næsten helt bare. Christina Oppermann er vild med den rå newyorkerloft-stil – men også med sjælen og charmen i hendes gamle træhus, hvor hun bor med sin kæreste og tre døtre.
HVEM? Christina Wissing Oppermann, indretningsarkitekt og butikschef i Dansk Arkitektur Center, hendes kæreste Morten L. Sørensen og Christinas tre døtre, Camelia på syv år, Leonora på 11 og Pandora på 13. HVAD? Tidligere sommerhus fra 1924 på 148 m². HVOR? Solrød Strand.
Christinas 5 tips til urban sommerhus-stil Husk på, hvad det var, du faldt for ved din bolig, før du skifter alt ud. Nogle gange er det bedre at værne om husets stil og arbejde med stilen end imod den. Indret med så få ting som muligt. Træk møblerne ud fra væggen og vær ikke bange for, at det bliver bart. Du behøver ikke at fylde alle flader ud. Ryd op og vær kritisk. Hvis der er ting, du ikke har brug for eller glæde af, så skil dig af med dem. Indret små oaser i hvert rum ved at stille en gruppe med få møbler et udvalgt sted. Sørg for, at der er masser af plads og luft omkring oasen. Mal en væg i en mørk farve, f.eks. grå, og hæng kun et enkelt billede på væggen. Farven vil fremhæve billedet – og så behøver du ikke mere på væggene i dét rum. KOM MED INDENFOR I DET FLOTTE SOMMERHUS I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også