kimono, flæsenederdel, sommerkjole, bukser
Stil

4 sikre modekøb til din sommer

10. juni 2016
af Thea M. Ronex
Den kan godt være en smule vanskeligt at styre shoppetrangen, når solen endelig brager frem og tøjskabet stadig er indstillet på vintertid. MEN du har faktisk kun brug for 4 ting, for at gøre din garderobe sommerklar.

Hvad skal du sørge for at have i klædeskabet, nu hvor sommeren for alvor sætter ind? Faktisk ikke så meget, som du tror, lyder svaret fra FEMINAs modestylist Christine Sonne-Schmidt, som her guider dig til denne sommers uundværlige nøglekøb:

1.KIMONOEN

Afslappet og perfekt på stranden, i byen eller på jobbet.
Kimonoen er nem at bruge og styles med alt fra kjole, shorts, bukser og bikini. Vælg den i fine former og print, så den også kan bruges til fest. Udvalget er bredt i øjeblikket, så du kan finde dem i både lange og korte. Kimonoen kræver desuden et minimum af accessories – især fordi den flagrende effekt, når man bevæger sig, pynter så fint i sig selv.

2. FLÆSENEDERDELEN

Gå gerne efter én med et bredt elastikstykke i taljen. Så undgår du at den strammer i maveskindet, og dét i sig selv, gør den fantastisk i sommergarderoben. Brug den med en top stoppet ned i, eller en bluse uden på. Fungerer fint med sneakers eller en kort støvle. Gå efter en lys farve, så den kan bruges på alle tider af dagen sommeren igennem.

3. KJOLEN

Kjolen må siges at høre sommeren til – og denne sæson er den også et absolut musthave. Til hverdag er den rar og luftig i sommervarmen og på stranden kræver den ikke andet end en klipklap. Når sommernætterne sætter ind, kræver det kun et par høje sko – og voila, så er du festklar!
Vælg en kjole, der ikke er alt for kort og sørg for, at den hænger en smule løst, så det behagelige er i højsædet.

4. DE LØSE BUKSER

De brede, løse bukser er et godt alternativ til de, der ikke er til kjole og nederdel. De er super behagelige og stilige på én og samme tid. Hvis du vælger én med print, så har du hurtigt et sæt med en ensfarvet top eller overdel. Sneakers er også super cool til!

Læs også