https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-39-accessorier-p.jpg
Stil

3 af de sejeste smykke trends

24. september 2013
af Greagr
Går du altid med den samme gamle ring og de samme sæt øreringe? Så er det måske tid til at peppe repertoiret lidt op! Her får du lidt inspirationer til 3 helt fantastiske smykke trends.

Smykker kan pifte selv det kedeligste outfit op til lir, derfor er det måske ikke en dum ide at forsøge dig med nogle af de nyeste trends, der er nemlig skruet helt op for accessorising.

> Se de 3 funky negle trends, der ikke koster en formue

3 NYE SMYKKETENDENSER

ØRE-LIR

Du behøver såmænd ikke engang at have huller i ørerne for at være med her, hvor der nu for alvor skal pyntes på ørerne, for der findes et væld af øremanchetter, der kan klemmes fast på ørerne. Du kan også sagtens forelske dig i nogle af de øreringe, der er designet til at "kravle" op ad øret, eller en af dem med de fine lange kæder.

VILD OG VILDERE

Ringe behøver ikke længere at være klassiske i designet for at holde - det handler bare om, hvad du forelsker dig i. Vi er vilde med tendensen til at sætte kæder og andet ekstra på fingrene.

FLERE RINGE

Endelig den perfekte undskyldning for at fylde mere i smykkeskrinet. Flere smykkedesignere er nemlig begyndt at designe ringe, du kan bære på det yderste led af fingeren. Kig f.eks. på Line & Jo., Carré eller ringene fra fantastiske Maria Black, der altid laver overraskende og stilrene smykker.

> Se det store galleri med kendis tattoveringer og find masser af ny inspiration

Se eksempler på de smukke smykke trends her:

Svanering fra
NordByThomsen,
3.200 kr.

Lennox chain-ring fra
Maria Black, 700 kr.

Ringe fra Maria Black, 600 kr.

Er budgettet stramt, kan du også
kigge på sættet fra Pilgrim, 199 kr.

Øremanchet fra
Maria Black, 300 kr.

Maskine-inspiration fra
Line & Jo, 900 kr.

Læs også