Bridget Jones: Mad about the Boy
Se, lyt & oplev

Renée Zellweger er med i ny "Bridget Jones"-film – og en helt særlig karakter vender tilbage

10. april 2024
af Signe Bjørg Granberg
Foto: Foto: Mary Evans/Af Archive/Ritzau Scanpix
Den nye film i rækken om fantastiske Bridget Jones får undertitlen "Mad About the Boy" og forventes at få premiere på Valentines dag i 2025.

De tre første film om den notoriske single, Bridget Jones, blev store biografsucceser, og efter at der længe har floreret rygter om endnu en film i rækken, er det nu bekræftet, at den dobbelte Oscar-vinder, Renée Zellweger, vender tilbage som Bridget.

Det skriver det amerikanske branchemedie, Variety og bekræfter, at Zellweger får følgeskab af Hugh Grant, der også medvirkede i de to første film, men ikke i den tredje (Bridget Jones' Baby), som Daniel Cleaver.

Også Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave") og Leo Woodall ("The White Lotus", "One Day") er på rollelisten i den kommende film, der bliver instrueret af Michael Morris.

Filmene er baseret på Helen Fieldings bestsellerbog, og den nye film, "Bridget Jones: Mad about the Boy", forventes at få premiere på Valentines Day 2025.

De første tre "Bridget Jones"-film kan ses på Netflix og Viaplay.

Denne artikel blev første gang bragt af Vi Elsker Serier, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også