Petra_Nagel
Se, lyt & oplev

Petra Nagel om "Bachelorette": Noget er helt anderledes i år

11. april 2024
Af Alberte Ravn Skoglund
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Sidste år stod den på perlekranse og meditation, men i år bliver det anderledes ifølge Petra Nagel

Der blev lavet perlekæder, skrevet digte og mediteret, da 16 mænd sidste år forsøgte at gøre kur til Mette Sommer og Julie Kriegler i første sæson af "Bachelorette".

Noget, der bestemt ikke faldt i god jord blandt alle, og mændende blev stemplet som både blødsødne og sågar homoseksuelle.

Men i år bliver det markant anderledes.

I podcasten "Én dag tilbage" afslører vært Petra Nagel nemlig, at det er helt anderledes hold af mænd, der medvirker i datingprogrammet.

- Jeg vil sige, at der en forskel fra forrige sæson til den her sæson. Mændene blev jo et billede på en ny generation af mænd på en eller anden måde. De havde brug for og lyst til at vise "hvem er jeg, hvad føler jeg, hvorfor er jeg med, og hvad gør det her fællesskab af mænd ved mig", forklarer værten og fortsætter:

- I år handler det mere om, at de her mænd helt klart er med, fordi de gerne vil finde en kæreste. Der er ikke så meget perlekrans og kysseri blandt mændene i poolen. Der er lidt mere "ej, hvor er i dejlige alle jer mænd, lad os gå på date med de her dejlige kvinder".

"Bachelorette"-værten understreger dog, at hun ikke foretrækker det ene frem for det andet, men at den nye sæson i højere grad rammer præmissen for programmet.

Anden sæson af "Bachelorette" får premiere 7. maj på TV 2 Play og TV 2 Echo.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også