Timothée Chalamet attends the 81st Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2024. REUTERS/Mike Blake
Popkultur

Se den søde video: Kylie Jenner og Timothée Chalamet stjal opmærksomheden til awardshow

8. januar 2024
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Hollywoods nyeste favoritpar blev fanget i et sødt øjeblik, der har taget internettet med storm.

Selv om det var egentlig var film som 'Oppenheimer' og 'Barbie' og serier som 'Succession' og 'The Bear', der var mest spænding omkring ved søndagens Golden Globes, endte det alligevel med at være et helt andet øjeblik, som særligt internettet bed mærke i.

I salen havde et af Hollywoods mest hypede par nemlig slået sig ned sammen på de gyldne stole. Kylie Jenner og Timothée Chalamet brugte nemlig anledningen som deres første offentlige date.

Selv om de to stjerner egentlige blev set sammen offentligt første gang i september 2023 til en Beyoncé-koncert, i et meget juicy og viralt øjeblik, er det her altså første gang, de deltager i noget sammen officielt.

Og selv om fans online var noget skeptiske over for matchet dengang, de første gang blev set sammen, er stemningen omkring de to altså vendt ovenpå nattens show, hvor billeder af det nyforelskede par viser en tydelig gnist mellem de to.

Også en video fra salen viser Chalamet og Jenner i et kært øjeblik, hvor de åbenlyst fordyber sig i hinandens blikke og deler et kys.

Hvad de to siger til hinanden er ikke til at sige. Men internettets afkroge af mundaflæsere har været hurtige og er allerede kommet med bud på, hvad der bliver sagt:

Flere mener at have fundet frem til, at der bliver sagt "I love you" imellem de to stjerner. Hvis det er korrekt, er det forhåbentligt slet ikke sidste gang, vi ser de to sammen under årets award-sæson.

Nok var det altså 'Oppenheimer', der løb med flest priser ved den store prisuddeling til årets Golden Globes, men det var for alvor beauty-dronningen og Hollywood-prinsen, der stjal showet.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også