Margot Robbie arrives for the 81st annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California, on January 7, 2024. (Photo by Michael TRAN / AFP)
Popkultur

Margot Robbie genskaber endnu engang ikonisk Barbie-look

8. januar 2024
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix, Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Nej, vi er stadig ikke helt færdige med den hypede tendens.

Selv om 'Barbie' havde premiere sidste år, og det nærmest synes umuligt, at 'Barbiecore'-trenden kan blive ved med at gøre sig gældende på den røde løber, er det altså ikke helt slut med den lyserøde tendens.

I hvert fald ikke hvis du retter blikket mod årets Golden Globes, der natten til mandag dansk tid løb af stablen fra Los Angeles for 81. gang.

Her gjorde Margot Robbie sin entré, ikke overraksende, i en drøm af et Barbie-look, der er strøget direkte til tops som en af skuespillerens allerbedste, lyserøde looks til dato.

Margot Robbie attends the 81st Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2024. REUTERS/Mike Blake
Foto: Ritzau Scanpix

Iført en glitrende pailletkjole fra Armani Privé med tilhørende tylboa beviste den australske skuespiller, at vi endnu ikke er helt færdige med den lyserøde farve - eller Barbie som evigt, hyperfeminint stilikon.

Og med sit tilhørende høje vink kan du næsten høre hende råbe "Hi Barbie" gennem billederne.

Det er heller ikke et hvilket som helst outfit, hun har iklædt sig - faktisk har hun med looket genskabt Super Star-Barbiedukken fra 1977.

For en gang skyld var Robbie dog ikke alene om sit Barbie-lignede look på den røde løber.

Også Jennifer Lopez gik med den lyserøde farve i prisuddelingens anledning, hvor hun iført en gallakjole fra mærket Nicole + Felicia med et kæmpemæssigt slæb og overdimensionerede flæseærmer tog 'Barbiecore' til et niveau.

Nok er det ikke et look inspireret direkte af et specifikt outfit fra dukkens garderobe, men vi ville sagtens kunne se Barbie i Jennifer Lopez' lyserøde kjole.

Jennifer Lopez attends the 81st Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2024. REUTERS/Mike Blake
Foto: Ritzau Scanpix

Det er altså ikke helt slut med tendensen om at ty til den elskede, lyserøde eller pink farve i 2024 - ligesom det heller ikke er slut med at kigge til Barbie for garderobeinspiration.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også