Beyonce
Popkultur

Beyoncé smadrede internettet under årets Super Bowl

12. februar 2024
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Andrew Harnik/AP/Ritzau Scanpix
Det kan godt være, at superstjernen ikke optrådte ved årets Super Bowl, men alligevel løb hun med opmærksomheden.

Da Pharrell Williams viste sin nyeste herrekollektion for Louis Vuttion, var det med afsæt i det vilde vesten. Og da Københavns modeuge for nylig fyldte gaderne, var det blandt andet med cowboyhatte, cowboystøvler og andre country-referencer.

Nu hopper Beyoncé også for alvor med på western-bølgen.

Superstjernen brugte nemlig søndagens Super Bowl til at reklamere for to nye singler, der samtidig fungerer som teasers for hendes nye album, der kommer til at læne sig ind i country-genren. Det bliver den længe ventede anden del af stjernens "Renaissance"-album fra 2022.

Det var gennem en reklame for teleselskabet Verizon, som stjernen var hovedrollen i, at hun teasede for den nye musik, der efterfølgende blev frigivet. I reklamen forsøger Beyoncé gennem flere referencer til sit bagkatalog at gå viralt, "break the internet" og ikke mindst teleselskabets forbindelse.

Det lykkes dog ikke, og derfor var det til allersidst i reklamen, at hun med ordene "Okay, they ready. Drop the new music" endelig gav sine fans den nye musik, de har ventet på. En afsløring, der med hendes magtfaktor kan siges at kunne "break the internet" med den enorme interesse, der er for hende.

At det bliver et country-album er dog ikke den helt store overraskelse. Et er, at Beyoncé selv er fra Texas og med sine seneste musikprojekter for alvor har hyldet sine rødder og baggrund.

Derfor hun også før leget med genren – blandt andet på albummet "Lemonade" fra 2016, hvor blandt andre sangen 'Daddy Lessons' fik stor ros blandt både anmeldere og fans.

Og da hun for nylig var med til Grammy Awards, var hun også iført cowboyhat og lædersæt, og det var uden tvivl også et valg lavet i forbindelse med albummets genre, der dermed rammer direkte ned i tidens besættelse af western-elementer.

Singlerne "Texas Hold 'Em" og "16 Carriages" kan høres nu, og albummet lander den 29. marts.

Der er altså ikke lang tid til at finde cowboyhatten frem og pudse støvlerne, så du er klar til at træde ind i din country-æra.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også