https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/10/42/groentsagssuppe/groentsagssuppe-stor.jpg
Mad

Opskrift på fyldig grøntsagssuppe med kylling

18. oktober 2013
af Gitte Heidi Rasmussen
foto Bjørn Jakobsen
Kom igennem efteråret og vinteren med denne sunde grøntsagssuppe, der varmer helt ind i knoglerne. Her får du opskriften på en lækker grøntssagssuppe med kylling

Det tager cirka 20 minutter at lave denne opskrift på fyldig grøntsagssuppe med kylling

Ingredienser til grøntsagssuppe

6 dl hønsebouillon

150 g kyllingefilet

50 g perlebyg

150 g pastinak

50 g bladselleri

75 g porre

100 g bælgede edamame-bønner

75 g spinat

Salt, peber

En af de mest populære opskrifter på søndag.dk er Claus Meyers jordskokkesuppe. Få opskriften her!

Sådan laver du fyldig grøntsagssuppe med kylling

Kog kyllingekødet i 12 min. i bouillon og læg det til side.

Si din grøntsagssuppe og hæld den tilbage i gryden sammen med pastinak, der er skåret i små terninger, samt perlebyg.

Kog din grøntsagssuppe i 10 min. og tilsæt snittet bladselleri, porre og bønner. Kog din grøntsagssuppe i endnu 5 min.

Server dette lækre og svampede græskarbrød til din grøntsagssuppe

Pluk kyllingekødet i mindre stykker og bland i din grøntsagssuppe sammen med spinat.

Kog i 2 min., smag din grøntsagssuppe til med salt og peber og server rygende varm eventuelt med brød.

Tip:
Ikke til kylling? Server din grøntsagssuppe med bacontern i stedet for.

Læs også