Glutenfri småkager med citron
Brød og bagværk

Glutenfri småkager med citron

27. maj 2013
af Aase Dotterud og Mette Sundsbø
foto: Synøve Dreyer
Opskrifter: Er der noget bedre en lækre småkager med et pift af syrlighed på en varm saommerdag? NEJ! Lækre sommersmåkager med citron, perfekte til eftermiddagssolen

Glutenfri småkager med citron

Ingredienser
(ca. 50 stk.)
125 g smør
1½ dl sukker
2 tsk vaniljesukker
Revet skal af 1 øko-citron
1 æg
4 dl majsmel

LÆS MERE: Prøv også en lækker citrontærte, den er saftig, frisk og uimodståelig. Se opskriften her

Fremgangsmåde
Rør blødt smør, sukker og vaniljesukker sammen.

Tilsæt revet citronskal og æg. Rør til sidst majsmel i. Ælt dejen let.

Tril til små kugler. Læg dem på bagepapir på bagepladen og mas dem flade med en gaffel.

Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Afkøles på en rist og opbevares i en tæt boks.

LÆS MERE: Citron og hyldeblomst er et godt makkerpar når solen bager - kombiner dem i en frisk hjemmelavet is, se opskriften her

Læs også