
Svine-koteletter med peberfrugt-relish

Foto: Anders SchĂžnnemann
2 rĂžde peberfrugter i strimler
2 smÄ lÞg i bÄde
2 fed hvidlĂžg i tynde skiver
1 tsk. hakket rĂžd chili, eller efter smag
lidt olie til stegning
œ dl sukker
1 dl eddike, gerne ĂŠbleeddike
ENDVIDERE:
2 store svinekoteletter
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHĂR:
500 g ristede kartofler
Sautér peberfrugter, lÞg, hvidlÞg og chili i olie i en stor gryde. Det mÄ ikke tage farve, men lad det klare en smule - det tager 3-4 minutter. HÊld sukker og eddike i gryden, og lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt. Tag gryden af varmen, og lad relishen kÞle af til stuetemperatur (gerne i kÞleskabet, hvis du har travlt).
Steg imens koteletterne i olie pÄ en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Servér straks koteletter med relish og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer
FĂ„ indkĂžbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




LĂŠs mere om: