Mad

Æggekage med kartofler, squash og gedeost

af Louisa Lorang 11. april 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er æggekage med kartofler, squash og gedeost. Få opskriften her

200 g kogte kartofler1 squasholie til stegning3 fed hvidløg i tynde skiver6 ægsalt100 g blød gedeostENDVIDERE:100 g rucolalidt citronsaftlidt olivenolieTILBEHØR:rugbrødsmørSkær kartoflerne i terninger og squashen i 2-3 cm tykke skiver. Rist begge dele i olie på en varm pande ved høj varme, til de har taget lidt farve. Kom hvidløget ved, og lad det hele stege i yderligere 1 minut.Pisk æggene med lidt salt, og hæld dem på panden over grøntsagerne. Lad æggene sætte sig en smule. Bræk gedeosten i grove stykker, og kom dem oven i æggekagen. Lad æggekagen stege færdig på blusset, nu ved lav varme, eller steg den færdig i en 200° varm ovn, til den er gylden og gennemtilberedt. Vend rucolaen med lidt citronsaft og olie.Servér den varme æggekage med rucola, rugbrød og smør.OBS: Husk også lige at koge kartofler til onsdag, nu du er i gang!Opskriften er til 2 personer